Een bedrijfswebsite laten maken?

Een website laten maken voor je bedrijf kan al snel in de kosten lopen, daarom snappen wij als geen ander dat jij graag wilt weten hoeveel een website ongeveer kost. Om dit inzichtelijk te maken hebben wij een prijscalculator ontwikkeld die het voor jou eenvoudig maakt om zelf een prijsindicatie te krijgen op basis van jouw wensen.

 

Hoe wordt de prijs van een website bepaald?

De prijs van een website wordt bepaald door het aantal functionaliteiten en pagina’s. Wij hebben een systeem ontwikkeld binnen het WordPress CMS waarbij functionaliteiten omgebouwd zijn naar bewerkbare componenten, ook wel blokken genoemd. Een component is een visueel blok op de website, denk hierbij aan een header met foto, een button of een tekstvak. Een website heeft altijd een aantal standaard blokken nodig, zonder deze standaard blokken is het ontwikkelen van een website niet mogelijk. Wij hebben dit systeem het Brick en Click systeem genoemd.

Na oplevering van de website is het mogelijk om met alle beschikbare blokken nieuwe pagina’s aan te maken en bestaande pagina’s anders in te delen. Ook kun je meerdere blokken bijkopen mocht je de website willen voorzien van nieuwe elementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een blog omgeving of teampagina.

 

Bereken je website

Vul hieronder jouw wensen in, de prijs wordt automatisch berekend. Wanneer je tevreden bent over de prijs kun je deze eenvoudig naar jezelf mailen in de vorm van een PDF document. Wij ontvangen deze PDF ook en nemen op basis van jouw wensen vrijblijvend contact met je op. Mochten er later nog wijzigingen komen is dat geen probleem, dit is een vrijblijvende aanvraag.

Mocht je er niet uitkomen, bel dan naar 024 202 23 16 of mail ons op info@goonline.nl. Wij helpen je graag met het maken van een website voor je bedrijf!

Hoe uitgebreid moet jouw website worden?

Veel gekozen extra's

Zoekfunctie
Extra talen
Betaalmogelijkheid
Autoresponders integratie (Mailchimp & Active Campaign)
Chat integratie
Hotjar integratie
Social Media pixels

Extra diensten

Google Adverteren (meer omzet met je website)
Logo ontwerp
Huisstijl ontwikkeling
Koppeling met externe systemen (Bijv: Exact, Easyflex, VIES)
Fotografie (1 dag op locatie)

Download jouw prijsindicatie

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Opmerkingen

Wij werken voor

× Chat met ons via Whatsapp