024 202 23 16
marketing voor de recruitmentbranche

Recruitment marketing

Heb jij een recruitment of uitzendbureau en ben je op zoek naar meer leads, meer omzet en meer efficiëntie? Lees hieronder hoe wij andere recruiters en uitzendbureaus helpen om hun bedrijven te laten groeien.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wij koppelen met:
Meer leads. Meer omzet. Meer efficiëntie.

voor Recruiters & Uitzendbureaus

Efficiënte verwerking door software-integraties

Wij koppelen de website met de grootste CRM softwaresystemen zoals Easyflex. Met deze koppeling worden gegevens vanuit de website direct doorgestuurd naar het softwaresysteem. Hiermee worden processen geautomatiseerd en hoeven medewerkers minder handmatig werk uit te voeren.

Meer kandidaten door lead marketing

Direct meer gekwalificeerde leads vanuit de website die extra omzet genereren. Het doel is om elke euro aan marketingbudget om te zetten naar minimaal €2,- omzet. Daarnaast verzorgen wij de retargeting en opvolging van leads.

Vacatures sneller vervullen

Wij zorgen voor een actueel vacature aanbod op de website, zodat bezoekers altijd de laatste vacatures te zien krijgen. Hiermee worden vacatures sneller vervuld en verminderen we handmatig werk.

Sollicitaties direct op de juiste plek

Door de koppeling met het softwaresysteem wordt het mogelijk om sollicitanten direct op de juiste plaats met gegevens in het softwaresysteem te plaatsen. Hierdoor hoeven de gegevens van sollicitanten niet meer handmatig te worden overgenomen.

WAAROM KIEZEN VOOR GO ONLINE?

Bekijk onze recente successen:

Wij helpen recruiters & uitzendbureaus met het efficiënter inrichten van hun bedrijf door processen te automatiseren en bij het behalen van meer omzet door gekwalificeerde leads binnen te halen en deze om te zetten naar betalende klanten. 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Plan een gesprek

BEN JIJ KLAAR VOOR…

Meer leads? Meer omzet? Meer efficiëntie?

Elk bureau is uniek en heeft bepaalde expertises. Maar de meeste bureau’s focussen zich op de verkeerde dingen. Ze kijken alleen naar de hoeveelheid bereik, bezoekers en of een website er mooi uit ziet. Maar dat levert geen extra omzet op en zorgt niet voor het groeien van jouw bedrijf. Wij doen het net even anders.

×