024 202 23 16
Marketing voor de recruitmentbranche

Recruitment marketing

Het sollicitatieproces van mensen die op zoek zijn naar een baan begint nagenoeg altijd online, het is dan ook vanzelfsprekend dat het online kanaal de plek is waar je als bureau uit de recruitmentbranche gevonden wilt worden. Wil jij als recruitmentbureau of uitzendbureau ook meer bezoekers en leads via Google? Of meer efficiëntie realiseren met geautomatiseerde gegevensverwerking?

Wij hebben jarenlange ervaring in de recruitment marketing en helpen verschillende bedrijven uit de recruitmentbranche groeien! Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Online Marketing Bureau Nijmegen
voor recruitmentbureaus & uitzendbureaus

Recruitment marketing bureau

Maatwerk vacatureoverzicht

Met een maatwerk website zorgen wij voor een overzichtelijk en actuele vacatureoverzicht met een responsive design. Een website moet niet alleen mooi zijn, maar ook omzet opleveren. Door de website in te richten vanuit potentiële kandidaten, genereren wij meer conversies waardoor vacatures sneller worden vervuld.

Meer leads via Google

Wij zorgen dat jij een duurzame aanwas van nieuwe bezoekers en gekwalificeerde leads ontvangt op jouw website. Dit doen wij door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO), waarbij wij hogere posities in Google realiseren voor jouw website.

Integratie met planning- en verloningssoftware

Wij koppelen jouw website met de meest uitgebreide planning- en verloningssoftware, zoals Easyflex, Afas of Carerix. Met deze software koppeling worden gegevens vanuit de website automatisch verwerkt in het softwaresysteem. De automatisering van deze processen bespaart jou en je werknemers veel tijd op het gebied van facturatie, verloning en planning.

Wij koppelen met:

Een klant aan het woord

Wat andere recruitmentbureaus & uitzendbureaus over ons zeggen

Wat kan Go Online voor jou betekenen?

Wil jij bij Go Online…

Recruitment marketing uitbesteden?

Tegenwoordig is het voor bedrijven uit de recruitmentbranche essentieel om online aanwezig te zijn, hierbij is een maatwerk website en zoekmachine optimalisatie onmisbaar. Ben jij klaar voor meer leads, meer omzet en meer efficiëntie? Wij doen het net even anders en helpen jouw bedrijf echt groeien! Your Succes is Our Succes!