Al ruim 5 jaar ervaring

In de Retail & Detailhandel branche

Ben jij een winkeleigenaar of detailhandelaar en ben je op zoek naar meer leads, meer omzet en meer efficiëntie? Lees hieronder hoe wij winkel eigenaren en detailhandelaren helpen om hun bedrijven te laten groeien.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wij koppelen met:
Meer leads. Meer omzet. Meer efficiëntie.

voor Winkeleigenaren & Detailhandelaren

Efficiënter werken door een integratie met het kassasysteem

Wij koppelen de website met de meest voorkomende kassasystemen. Met deze koppeling worden gegevens vanuit de website direct doorgestuurd naar het kassasysteem. Hiermee worden processen geautomatiseerd en hoeven medewerkers minder handmatig werk uit te voeren.

Meer omzet door no cure no pay marketing

Direct meer gekwalificeerde leads vanuit de website die extra omzet genereren. Het doel is om elke euro aan marketingbudget om te zetten naar minimaal €2,- omzet. Daarnaast verzorgen wij de retargeting en opvolging van leads.

Actueel winkel aanbod

Door de integratie met het kassasysteem kunnen wij zorgen voor een actueel aanbod op de website, zodat bezoekers altijd de laatste aanpassingen en prijzen te zien krijgen. Hiermee worden producten sneller verkocht en verminderen we handmatig werk.

Lokale naamsbekendheid vergroten

Door middel van een goede marketingmix van verschillende kanalen kunnen wij de naamsbekendheid van bedrijven regionaal vergroten. Dit leidt tot betere kwaliteit bezoekers, meer leads en meer omzet.

WAAROM KIEZEN VOOR GO ONLINE?

Bekijk onze recente successen:

Wij helpen winkeleigenaren & detailhandelaren met het efficiënter inrichten van hun bedrijf door processen te automatiseren en bij het behalen van meer omzet door gekwalificeerde leads binnen te halen en deze om te zetten naar betalende klanten.

Een klant aan het woord

Wat andere Winkeleigenaren & Detailhandelaren over ons zeggen

Hoe kunnen wij jou helpen?

Plan een gesprek

BEN JIJ KLAAR VOOR…

Meer leads? Meer omzet? Meer efficiëntie?

Elk bureau is uniek en heeft bepaalde expertises. Maar de meeste bureau’s focussen zich op de verkeerde dingen. Ze kijken alleen naar de hoeveelheid bereik, bezoekers en of een website er mooi uit ziet. Maar dat levert geen extra omzet op en zorgt niet voor het groeien van jouw bedrijf. Wij doen het net even anders.

×