024 202 23 16
Marketing voor de retailbranche

Retailmarketing

Wist jij dat 59% van de consumenten zich eerst online oriƫnteert alvorens ze overgaan tot de aankoop van een product? Het online kanaal is tegenwoordig onmisbaar binnen de retailbranche, waarbij het hebben van alleen een fysieke winkel niet meer volstaat. Wil jij als retailer of detaillist de online concurrentie overtreffen? Of wil jij het online verkoopkanaal optimaal benutten met een maatwerk webshop die ook daadwerkelijk verkoop genereert?

Wij hebben jarenlange ervaring in de retailmarketing en helpen verschillende bedrijven uit de retailbranche groeien! Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Online Marketing Bureau Nijmegen
Voor retailers & detaillisten

Retailmarketing bureau

Maatwerk webshop

Met een maatwerk webshop zorgen wij voor een geoptimaliseerde webshop die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen, bedrijfsprocessen en doelgroep. Een gebruiksvriendelijk bestelproces en een conversiegericht design stimuleren de verkoop.

Meer leads via Google

Wij zorgen dat jij een duurzame aanwas van nieuwe bezoekers en gekwalificeerde leads ontvangt op jouw website. Dit doen wij door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO), waarbij wij hogere posities in Google realiseren voor jouw website.

Integratie met boekhoud- en kassasysteem

Wij koppelen jouw website of webshop met boekhoud- en kassasystemen. Met deze software koppeling worden gegevens vanuit de webshop automatisch verwerkt in het boekhoud- en kassasysteem. De automatisering van deze processen bespaart jou en je werknemers veel tijd en zorgt voor een actueel aanbod op de webshop.

Wij koppelen met:
Bedrijven die wij helpen groeien

Succesverhalen uit de retailbranche

Een klant aan het woord

Wat andere retailers & detaillisten over ons zeggen

Wat kan Go Online voor jou betekenen?

Wil jij bij Go Online…

Retailmarketing uitbesteden?

Tegenwoordig is het voor bedrijven uit de retailbranche essentieel om in te spelen op het online kanaal, hierbij is een maatwerk webshop en zoekmachine optimalisatie onmisbaar. Ben jij klaar voor meer leads, meer omzet en meer efficiƫntie? Wij doen het net even anders en helpen jouw bedrijf echt groeien! Your Succes is Our Succes!