Al ruim 5 jaar ervaring

In de Sport & Evenementen branche

Heb jij een sportschool of een evenementenbureau en ben je op zoek naar meer leads, meer omzet en meer efficiëntie? Lees hieronder hoe wij andere sportscholen en evenementenbureaus helpen om hun bedrijven te laten groeien.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wij koppelen met:
Meer leads. Meer omzet. Meer efficiëntie.

voor Sportscholen & Evenementenbureaus

Koppeling met softwaresysteem

Wij koppelen de website met de grootste CRM softwaresystemen zoals Virtuagym en Fitmanager. Met deze koppeling worden gegevens vanuit de website direct doorgestuurd naar het softwaresysteem. Hiermee worden processen geautomatiseerd en hoeven medewerkers minder handmatig werk uit te voeren.

Lead Marketing

Direct meer gekwalificeerde leads vanuit de website die extra omzet genereren. Het doel is om elke euro aan marketingbudget om te zetten naar minimaal €2,- omzet. Daarnaast verzorgen wij de retargeting en opvolging van leads.

Inschrijvers direct verwerken

Door de koppeling met jullie softwaresysteem kunnen wij de online ingevulde inschrijvingen direct verwerken in het systeem. Dit kan er onder andere voor zorgen dat er al direct een account wordt aangemaakt voor het nieuwe lid. Hierdoor wordt handmatig werk voorkomen.

Actuele roosters tonen op de website

De integratie met Virtuagym maakt het mogelijk om het rooster van jouw groepslessen of openingstijden ook te tonen op de website. Hierdoor hoef jij ze enkel in het bij jouw bekende systeem (Virtugaym) in te voeren en wordt dit automatisch correct op de website getoond.

WAAROM KIEZEN VOOR GO ONLINE?

Bekijk onze recente successen:

Wij helpen sportscholen & evenementenbureaus met het efficiënter inrichten van hun bedrijf door processen te automatiseren en bij het behalen van meer omzet door gekwalificeerde leads binnen te halen en deze om te zetten naar betalende klanten.

Een klant aan het woord

Wat andere Sportscholen & Evenementenbureaus over ons zeggen

Hoe kunnen wij jou helpen?

Plan een gesprek

BEN JIJ KLAAR VOOR…

Meer leads? Meer omzet? Meer efficiëntie?

Elk bureau is uniek en heeft bepaalde expertises. Maar de meeste bureau’s focussen zich op de verkeerde dingen. Ze kijken alleen naar de hoeveelheid bereik, bezoekers en of een website er mooi uit ziet. Maar dat levert geen extra omzet op en zorgt niet voor het groeien van jouw bedrijf. Wij doen het net even anders.

×