Al ruim 5 jaar ervaring

In de Vastgoed & makelaardij branche

Vastgoed marketing bureau voor vastgoedbeheerders of makelaars. Ben jij op zoek naar meer leads, meer omzet en meer efficiëntie? Lees hieronder hoe wij vastgoedbeheerders en makelaars helpen om hun bedrijven te laten groeien.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wij koppelen met:
Vastgoed marketing bureau

voor Makelaars & Vastgoedbeheerders

Koppeling met CRM

Wij koppelen de website met de grootste CRM softwaresystemen zoals Realworks & Informant. Met deze koppeling worden gegevens vanuit de website direct doorgestuurd naar het softwaresysteem. Hiermee worden processen geautomatiseerd en hoeven medewerkers minder handmatig werk uit te voeren.

Meer leads via marketing

Direct meer gekwalificeerde leads vanuit de website die extra omzet genereren. Het doel is om elke euro aan marketingbudget om te zetten naar minimaal €2,- omzet. Daarnaast verzorgen wij de retargeting en opvolging van leads.

Actueel portefeuille aanbod

Wij zorgen voor een actueel portefeuille aanbod op de website, zodat bezoekers altijd de laatste kamers en woningen te zien krijgen. Hiermee worden ruimtes sneller vervuld en verminderen we handmatig werk.

Automatisch verwerken van inschrijvers

Doordat we de website koppelen aan het CRM systeem kunnen we de inschrijvingen en reacties op het gepubliceerde aanbod automatisch verwerken op de juiste locaties. Hierdoor wordt het handmatig werk om gegevens over te nemen voorkomen.

Waarom kiezen voor Go Online?

Bekijk onze recente successen:

Wij zijn hét vastgoed marketing bureau voor makelaars & vastgoedbeheerders. Wij helpen met het efficiënter inrichten van hun bedrijf door processen te automatiseren en bij het behalen van meer omzet door gekwalificeerde leads binnen te halen en deze om te zetten naar betalende klanten.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Plan een gesprek

BEN JIJ KLAAR VOOR…

Meer leads? Meer omzet? Meer efficiëntie?

Elk bureau is uniek en heeft bepaalde expertises. Maar de meeste bureau’s focussen zich op de verkeerde dingen. Ze kijken alleen naar de hoeveelheid bereik, bezoekers en of een website er mooi uit ziet. Maar dat levert geen extra omzet op en zorgt niet voor het groeien van jouw bedrijf. Wij doen het net even anders.

×