Al ruim 5 jaar ervaring

In de Zakelijke Dienstverlening branche

Heb jij een business to business bedrijf en ben je op zoek naar meer leads, meer omzet en meer efficiëntie? Lees hieronder hoe wij andere business to business bedrijven helpen om te groeien.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wij koppelen met:
Meer leads. Meer omzet. Meer efficiëntie.

voor de Zakelijke Dienstverlening

Efficiënte bedrijfsprocessen

Wij koppelen de website met de grootste CRM softwaresystemen zoals Exact Online, SAPB1 & Google Calender. Met deze koppeling worden gegevens vanuit de website direct doorgestuurd naar het softwaresysteem. Hiermee worden processen geautomatiseerd en hoeven medewerkers minder handmatig werk uit te voeren.

Meer leads

Direct meer gekwalificeerde leads vanuit de website die extra omzet genereren. Het doel is om elke euro aan marketingbudget om te zetten naar minimaal €2,- omzet. Daarnaast verzorgen wij de retargeting en opvolging van leads.

Lokale naamsbekendheid

Door middel van een goede marketingmix van verschillende kanalen kunnen wij de naamsbekendheid van bedrijven regionaal vergroten. Dit leidt tot betere kwaliteit bezoekers, meer leads en meer omzet.

WAAROM KIEZEN VOOR GO ONLINE?

Bekijk onze recente successen:

Wij helpen business to business bedrijven met het efficiënter inrichten van hun bedrijf door processen te automatiseren en bij het behalen van meer omzet door gekwalificeerde leads binnen te halen en deze om te zetten naar betalende klanten.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Plan een gesprek

BEN JIJ KLAAR VOOR…

Meer leads? Meer omzet? Meer efficiëntie?

Elk bureau is uniek en heeft bepaalde expertises. Maar de meeste bureau’s focussen zich op de verkeerde dingen. Ze kijken alleen naar de hoeveelheid bereik, bezoekers en of een website er mooi uit ziet. Maar dat levert geen extra omzet op en zorgt niet voor het groeien van jouw bedrijf. Wij doen het net even anders.

×