024 202 23 16
Marketing voor de zorgbranche

Zorgmarketing

De privatisering van de zorgbranche zorgt ervoor dat cliënten steeds meer gebruik maken het online kanaal voor hun zorgkeuze. Binnen de zorgbranche is het online kanaal dan ook onmisbaar voor het bereiken van nieuwe cliënten. Wil jij als zorginstelling of zorgorganisatie ook meer bezoekers en leads via Google? Of wil jij de online presentatie van jouw bedrijf verbeteren met een maatwerk website die ook daadwerkelijk conversies oplevert?

Wij hebben jarenlange ervaring in de zorgmarketing en helpen verschillende bedrijven uit de zorgbranche groeien! Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Online Marketing Bureau Nijmegen
voor zorginstellingen & zorgorganisaties

Zorgmarketing bureau

Efficiënte website

Met een website op maat zorgen wij voor een website die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen, processen en doelgroep. Wil je dat jouw cliënten eenvoudig afspraken kunnen maken via de website? Geen probleem! Wij zorgen voor een gebruiksvriendelijk en responsief design met een duidelijke navigatiestructuur.

Meer leads via Google

Wij zorgen dat jij een duurzame aanwas van nieuwe bezoekers en gekwalificeerde leads ontvangt op jouw website. Dit doen wij door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO), waarbij wij hogere posities in Google realiseren voor jouw website.

Koppeling met CRM software

Wij koppelen jouw website met de meest uitgebreide CRM softwaresystemen, zoals Exact Online. Met deze software koppeling worden gegevens vanuit de website automatisch verwerkt in het softwaresysteem. De automatisering van deze processen bespaart jou en je werknemers veel tijd.

Wij koppelen met:
Bedrijven die wij helpen groeien

Succesverhalen uit de zorgbranche

Een klant aan het woord

Wat andere zorginstellingen & zorgorganisaties over ons zeggen

Wat kan Go Online voor jou betekenen?

Wil jij bij Go Online…

Zorgmarketing uitbesteden?

Tegenwoordig is het voor bedrijven uit de zorgbranche essentieel om online aanwezig te zijn, hierbij is een maatwerk website en zoekmachine optimalisatie onmisbaar. Ben jij klaar voor meer leads, meer omzet en meer efficiëntie? Wij doen het net even anders en helpen jouw bedrijf echt groeien! Your Succes is Our Succes!