024 202 23 16

Branding & Reclame

Herkenbaarheid is het sleutelwoord voor succes. Merkbekendheid stimuleert de verkoop, zowel online als offline. Door het inzetten van een brandingtraject met daarbij de juiste reclame-uitingen zorgen wij voor meer herkenbaarheid van je bedrijf bij je doelgroep.

Wij realiseren professionele branding & reclame voor jouw bedrijf. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wij zijn je full-service-reclamepartner

Zo helpen we jouw bedrijf meer zichtbaar te zijn

Logo-ontwerp

Herkenbaarheid van je bedrijf begint met een logo. Samen kijken we wat past bij je bedrijf en hoe we je bedrijf in de markt gaan zetten. Vervolgens realiseren we een fris, tijdloos logo dat makkelijk herkenbaar is en past bij de doelgroep. Een logo dat mensen aan het denken zet.

Huisstijl-ontwerp

Een huisstijl geeft het karakter van je bedrijf weer. De huisstijl moet daarom aansluiten bij het logo, de gebruikte kleurstellingen en lettertypes. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid. Huisstijlontwerp omvat ten minste de ontwikkeling van visitekaartjes, een e-mailhandtekening, briefpapier en enveloppen.

Reclame-uitingen

Met de inzet van extra reclame-uitingen creëren we maximale herkenbaarheid. Denk aan autobelettering, spandoeken, roll-up banners en meer. Wij zorgen ervoor dat alles in lijn is met je huisstijl en dat het kant-en-klaar wordt afgeleverd bij de drukker. Jij hoeft alleen nog maar goedkeuring te geven.

Druk- en printwerk

Ontwerpen doen we zelf, maar druk- en printwerk besteden we uit aan een lokale partner. De lijntjes zijn kort, zodat we direct kunnen schakelen. Wij ontwerpen en leveren drukklare bestanden aan. De drukker controleert deze en zorgt ervoor dat alles op de juiste manier wordt gedrukt.

Marketingbanners

Wij ontwerpen marketingbanners die aanzetten tot actie en herkenbaar zijn voor jouw doelgroep. Bijvoorbeeld socialmediabanners in lijn met je huisstijl of op maat gemaakte banners voor een bepaalde marketingcampagne.

Bekijk alle onderdelen
Bekijk minder onderdelen

Veelgestelde vragen over branding & reclame

Wat kost een logo?

Voor een logo rekenen wij ongeveer €1.200. Daarbij krijg je 4 voorstellen en 2 correctierondes.

Waarom kiezen voor branding & reclame door Go Online?

  • Herkenbaarheid bij jouw doelgroep met een professionele logo’s en huisstijlen
  • Meer verkoop door merkbekendheid
  • Vergroot jouw lokale zichtbaarheid met branding & reclame
  • Maximale zichtbaarheid door een wisselwerking van offline en online

5+

jaar ervaring

4

Young professionals

100+

klanten geholpen

5/5

gemiddelde beoordeling
Wil jij bij Go Online…

Branding & reclame uitbesteden?

Met een de juiste huisstijl en logo realiseer je synergie tussen jouw bedrijf en de doelgroep. De branding van jouw bedrijf of merk laten aansluiten op je doelgroep vraagt een professionele aanpak! Wij verhogen jouw merkbekendheid door branding- en reclame-uitingen te realiseren die perfect aansluiten bij jouw bedrijf en doelgroep.

Wij doen het net even anders en helpen jouw bedrijf echt groeien! Your Succes is Our Succes!

DSC 0313
×

Powered by WhatsApp Chat

×