Branding en reclame

Lokaal meer zichtbaar voor je doelgroep

Herkenbaarheid is het sleutelwoord voor succes. Merkbekendheid stimuleert de verkoop, zowel online als offline. Door het inzetten van een brandingtraject met daarbij de juiste reclame-uitingen zorgen wij voor meer herkenbaarheid van je bedrijf bij je doelgroep.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wij zijn je full-service-reclamepartner

Zo helpen we jouw bedrijf meer zichtbaar te zijn:

Logo-ontwerp

Herkenbaarheid van je bedrijf begint met een logo. Samen kijken we wat past bij je bedrijf en hoe we je bedrijf in de markt gaan zetten. Vervolgens realiseren we een fris, tijdloos logo dat makkelijk herkenbaar is en past bij de doelgroep. Een logo dat mensen aan het denken zet.

Huisstijlontwerp

Een huisstijl geeft het karakter van je bedrijf weer. De huisstijl moet daarom aansluiten bij het logo, de gebruikte kleurstellingen en lettertypes. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid. Huisstijlontwerp omvat ten minste de ontwikkeling van visitekaartjes, een e-mailhandtekening, briefpapier en enveloppen.

Reclame-uitingen

Met de inzet van extra reclame-uitingen creëren we maximale herkenbaarheid. Denk aan autobelettering, spandoeken, roll-up banners en meer. Wij zorgen ervoor dat alles in lijn is met je huisstijl en dat het kant-en-klaar wordt afgeleverd bij de drukker. Jij hoeft alleen nog maar goedkeuring te geven.

Druk- en printwerk

Ontwerpen doen we zelf, maar druk- en printwerk besteden we uit aan een lokale partner. De lijntjes zijn kort, zodat we direct kunnen schakelen. Wij ontwerpen en leveren drukklare bestanden aan. De drukker controleert deze en zorgt ervoor dat alles op de juiste manier wordt gedrukt.

Marketingbanners

Wij ontwerpen marketingbanners die aanzetten tot actie en herkenbaar zijn voor jouw doelgroep. Bijvoorbeeld socialmediabanners in lijn met je huisstijl of op maat gemaakte banners voor een bepaalde marketingcampagne.

Bekijk alle onderdelen
Bekijk minder onderdelen
Laat je overtuigen!

Hoe wij bedrijven helpen te groeien binnen de…

Van marketingbudget naar omzet

Wij verzorgen niet zomaar branding en reclame voor bedrijven. Wij zorgen voor brandingtrajecten en reclame-uitingen die jouw marketing naar een volgend niveau brengen. Dat doen we volgens de YSOS-methode, een unieke aanpak waar wij om bekend staan. Wij streven ernaar om gekwalificeerde leads te genereren. De focus ligt op een positieve ROI: 1 euro advertentiebudget levert 2 euro omzet op.

Samenwerken met Go Online?

Bekijk onze successen:

Veelgestelde vragen over branding en reclame

Wat kost een logo ongeveer?

Wij rekenen hiervoor ongeveer €1200. Daarbij krijg je 4 voorstellen en 2 correctierondes. 

Waarom kiezen voor branding en reclame door Go Online?

  • Herkenbare logo’s en professionele huisstijlen
  • Online en offline reclame-uitingen die elkaar versterken
  • Wij werken samen met lokale partners voor snel print- en drukwerk
  • Actief in verschillende branches

5+

jaar ervaring

4

Young professionals

100+

klanten geholpen

5/5

gemiddelde beoordeling
Ben jij klaar voor…?

Meer leads? Meer omzet? Meer efficiëntie?

Elk bureau is uniek en heeft bepaalde expertises. Maar de meeste bureau’s focussen zich op de verkeerde dingen. Ze kijken alleen naar de hoeveelheid bereik, bezoekers en of een website er mooi uit ziet. Maar dat levert geen extra omzet op en zorgt niet voor het groeien van jouw bedrijf. Wij doen het net even anders.

×