E-mail Marketing Nijmegen

E-mail marketing is tot op de dag van vandaag nog steeds het krachtigste marketingkanaal! E-mail marketing heeft maar liefst een ROI (Return on Investment) van 3800% t.o.v. de andere marketingkanalen en voor elke euro die er gestopt wordt in e-mail marketing campagnes verdien je gemiddeld €38 terug. Daarnaast kunt u gemakkelijk nieuwe en bestaande klanten naar een website sturen. Maar hoe zet u e-mail marketing in? Waar moet u aan denken bij e-mail automation? En hoe zorgt u ervoor dat uw e-mailcampagnes rendement opleveren?

Wij hebben al ruime tijd ervaring met het ontwerpen & uitvoeren van e-mailcampagnes die resultaat opleveren!

1

Uitdenken e-mailstrategie en analyse doelgroep

Het moet duidelijk zijn wat het doel is van de e-mailmarketing strategie voor uw bedrijf. Wat moet het u opleveren? Moet het nieuwe bezoekers aantrekken, moeten het verkopen opleveren of wilt u meer naamsbekendheid genereren? Allemaal vragen die we samen met u gaan doornemen om tot een gedegen e-mailstrategie te komen. Een e-mailstrategie waar de doelstellingen helder zijn, gewenste resultaten inzichtelijk zijn gemaakt en waarin besproken is wie uw doelgroep is en hoe deze zich bevindt op de markt.

2

Ontwerpen nieuwe e-mailtemplate in uw eigen huisstijl

Wanneer er een e-mailstrategie op papier is gezet is het tijd om een ontwerp te maken voor een nieuw e-mailtemplate. De e-mailtemplate wordt ontworpen in uw eigen huisstijl en kan naar wensen worden aangepast. Wij zorgen voor een fris, helder & conversie gericht template, u zorgt voor de vertaling naar uw eigen bedrijf. Het nieuwe template wordt tevens ontworpen zodat deze zowel op desktop, laptop, ipad als mobiel uitstekend zichtbaar is.

“Ongeveer 53% van alle e-mails wordt geopend via een mobiele telefoon”

3

Opzetten van resultaatgerichte/ gepersonaliseerde campagnes

Nadat er een template is ontworpen kan er gestart worden met het uitdenken van een campagne. Dit kan gaan om een eenmalige nieuwsbrief, een serie e-mails of een ander soort e0mail. Wij geven u advies op basis van uw wensen wat voor uw bedrijf het meest passend is. U wilt bijvoorbeeld een nieuwe markt binnen treden,  dan is het wenselijk om een serie e-mails te ontwikkelen voor uw doelgroep. Met onze inzichten kunnen wij snel schakelen en weten wij wat het beste past voor uw bedrijf.

“Gepersonaliseerde e-mails verbeteren het doorklik percentage met 14% en het conversie percentage met 10%”

4

E-mail automation

Het automatisch versturen van e-mails, ook wel transactionele e-mails genoemd, heeft de laatste jaren zijn intreden gemaakt. Helaas zien wij nog te vaak dat hier geen gebruik van wordt gemaakt of dat bedrijven hier nog geen weet van hebben. Transactionele e-mails zorgen voor 8x hogere openingspercentages en doorkliks dan elk andere vorm van e-mail en kunnen tot wel 6x meer rendement opleveren. Samen met u gaan we kijken naar welke vorm van e-mail automation het beste bij uw bedrijf past. Heeft u bijvoorbeeld een webshops en bij elke verkoop of het aanmaken van een account krijgt een klant een serie e-mails toegestuurd? Dat is een vorm van transactionele e-mails en dient op de juiste manier ingericht te worden. Wij helpen u om inzichtelijk te maken hoe uw bedrijf e-mail automation kan gaan inzetten en voeren het uit wanneer er overeenstemming is bereikt.

5

A/B testen

Het testen van al uw e-mail campagnes op het gebied van content, onderwerpsregel, afzender en dergelijke is een noodzaak. Op basis van deze inzichten passen wij de e-mailcampagnes aan zodat deze nog meer aansluiten bij uw gebruikers.

6

Rapportages

U wilt natuurlijk weten wat de resultaten zijn van uw e-mailcampagnes. Wij maken voor u een wekelijkse rapportage zodat u ook inzicht heeft in de voortgang en resultaten.

Email Budget
1 Email template (ontwerp in eigen huisstijl)
1x Email campagne per maand
1x Maandelijks rapportage
Persoonlijke Email Marketeer
Email Medium
2 Email templates (ontwerp in eigen huisstijl)
2x Email campagne per maand
2x Maandelijks rapportage
Persoonlijke email marketeer
A/B testen
Doelgroep segmenteren
Integreren met website
Email Premium
2 Email templates (ontwerp in eigen huisstijl) + 1 maatwerk template
4x Email campagne per maand
4x Maandelijks rapportage
Persoonlijke email marketeer
A/B testen
Doelgroep segmenteren
Integreren met website
Email automation (1 tot 2 automation series)

Wij werken voor

Wij zijn trots op al onze klanten. Van nieuwe websites tot online succes. Iedereen verdient een mooie plek.