Logo ontwerp Nijmegen

Ieder bedrijf heeft een eigen identiteit, deze identiteit moet worden uitgestraald door een professioneel logo ontwerp. Of het nou gaat om een startend of bestaand bedrijf, een professioneel logo is belangrijk om een herkenbare branding te creëren. In het logo ontwerp wordt de ‘grondwet’ voor de doorvertaling naar een dynamische huisstijl vastgelegd. Hierbij kunt u denken aan de kleurstelling en de lettertypes die gebruikt gaan worden. Onze Identity Specialist gaat voor uw professionele logo ontwerp met moodboards, schetsen en kleurschema’s aan de slag. Deze ideeën vertalen wij naar concrete logo voorstellen. Dus is uw bedrijf toe aan een nieuw logo neem dan vooral contact met ons op!

1

De identiteit van uw bedrijf bepalen

Tijdens dit gesprek gaan we samen nadenken over wat de identiteit van uw bedrijf is en hoe we dit gaan vertalen naar een concrete branding. Hier proberen we alle benodigde informatie te verzamelen om onze creatieve breinen aan het werk te zetten. Zo kunnen wij voor u een professioneel logo ontwerpen dat voldoet aan al uw eisen.

2

Moodboards, kleurcombinaties en lettertypes

Nadat we in ons eerste gesprek bepaald hebben wat de identiteit van uw bedrijf is, en wat u wilt gaan uitstralen gaan we aan de slag. In deze fase maken we moodboards, verschillende kleurstellingen en gebruiken we allerlei lettertypes om verder te gaan met de voorstellen voor uw logo ontwerp.

3

Het logo ontwerpen

In deze fase gaan we alle creatieve spinsels die vooraf zijn gegaan concretiseren naar verschillende logo ontwerpen. Er zullen verschillende beeldmerken en kleurstellingen worden gecombineerd en uitgewerkt. Zodra we een selectie hebben van de beste logo ontwerpen gaan we deze opstellen in verschillende composities, vervolgens gaan we deze fases verwerken in een presentatie en zullen we samen de nieuwe identiteit van uw bedrijf bepalen.

Wij werken voor

Wij zijn trots op al onze klanten. Van nieuwe websites tot online succes. Iedereen verdient een mooie plek.