024 202 23 16
Ervaar gebruiksgemak en verhoog je verkoop

Maatwerk webshop

Tegenwoordig worden aankopen steeds vaker online gedaan. Online bestellen via webshops stijgt dan ook snel in populariteit. Om gebruik te maken van het online verkoopkanaal is een webshop onmisbaar. Wil je ook daadwerkelijk dat je webshop verkoop oplevert? Of een gebruiksvriendelijk bestelproces heeft en geoptimaliseerd is voor elk type apparaat? Dan is maatwerk nodig.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk webshops op basis van WordPress (WooCommerce) & OpenCart. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wij zijn je full-service-webpartner

Zo helpen we jouw bedrijf groeien:

Inventarisatie van categorieën & producten

Zonder producten geen webshop. Daarom beginnen we altijd met een inventarisatie. Welke producten moeten er in de webshop worden getoond en hoe moeten deze worden weergegeven? Welke categorieën zijn er en tot welke categorie behoren de producten? Samen met jou nemen we ruim de tijd om de basis voor de nieuwe webshop af te stemmen.

Gebruiksvriendelijk bestelproces

Bij een webshop draait alles uiteindelijk om de verkoop. Bij het inrichten van de webshop houden we daarom rekening met de behoeften en het gedrag van de bezoekers. Een gebruiksvriendelijk bestelproces stimuleert het koopgedrag.

Integratie met boekhoudsysteem

Wij koppelen de webshop met jouw boekhoudsysteem, zodat er geen handmatige handelingen meer nodig zijn. Producten, voorraden, bestellingen en klanten worden automatisch bijgewerkt in jouw boekhoudsysteem. Dat scheelt een hoop tijd!

WooCommerce-integratie

WooCommerce is een add-on (toepassing) van WordPress. Hiermee realiseren we een volledige webshopkoppeling waarmee je de gebruiksvriendelijkheid van WordPress behoudt. Deze WooCommerce-webshop richten wij op maat in, afhankelijk van jouw bedrijfsdoelen, bedrijfsprocessen en doelgroep.

OpenCart-integratie

Voor bedrijven die meer dan 10.000 producten willen verkopen via de webshop, ontwikkelen we een OpenCart-webshop. Dit is een Open Source Systeem met een grote community. Het beschikt over alle functionaliteiten van een webshop en biedt bovendien veel mogelijkheden op het gebied van rapportages.

Bekijk alle onderdelen
Bekijk minder onderdelen
Samenwerken met Go Online?

Bekijk onze successen:

Veelgestelde vragen over maatwerk webshops

Wat kost een maatwerk webshop?

De kosten voor een maatwerk webshop zijn afhankelijk van jouw wensen, het beoogde doel en de functionaliteiten van de webshop. Wij leveren maatwerk op basis van een uurtarief van € 80,-. Het ontwikkelen van een gemiddelde maatwerk webshop kost ongeveer € 8500,- tot € 15.000,-.

Hoeveel tijd kost het ontwikkelen van een maatwerk webshop?

Een gemiddelde webshop kunnen wij doorgaans opleveren binnen 3 tot 6 maanden. Dit is een inschatting en wederom afhankelijk van jouw wensen, het beoogde doel en de functionaliteiten van de website.

Wat wordt er van mij als klant verwacht?

Samen zorgen we voor een succesvol verloop van het project om het beste eindresultaat te realiseren. Het aangaan van duurzame samenwerkingen is hierbij het doel. Wij verwachten dan ook van jou een proactieve houding aan de nemen bij het aanleveren van content (teksten, afbeeldingen, video’s), tenzij is afgesproken dat wij deze content faciliteren.

Waar kan ik mijn webshop het beste hosten?

Wij hebben een lokale partner voor het hosten van webshops. Deze partij is enorm betrouwbaar, opereert lokaal en voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen.

Heb ik nog kosten na oplevering van de maatwerk webshop?

Je betaalt nog maandelijks hosting- en onderhoudskosten. Deze kosten treffen het onderhouden, updaten en beveiligen van de webshop.

Waarom kiezen voor een maatwerk webshop van Go Online?

  • Open Source CMS op maat ingericht
  • Meer verkoop door een gebruiksvriendelijk bestelproces
  • Integratie met boekhoudsysteem voor meer efficiëntie
  • Geoptimaliseerd voor een hoge ranking in Google
  • Standaard veilig, responsief en gebruiksvriendelijk

5+

jaar ervaring

4

Young professionals

100+

klanten geholpen

5/5

gemiddelde beoordeling
Wil jij door Go Online…

Een maatwerk webshop laten maken?

Tegenwoordig wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van het online verkoopkanaal, hierbij is een webshop onmisbaar. De meeste online marketing bureaus werken met vaste sjablonen voor webshops. Maar is dat efficiënt en levert dat extra omzet op? Je wilt tenslotte een gebruiksvriendelijke en geoptimaliseerde webshop die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen, bedrijfsprocessen en doelgroep. Hiervoor is maatwerk nodig!

Wij doen het net even anders en helpen jouw bedrijf echt groeien! Your Succes is Our Succes!

×