024 202 23 16
Meer leads, meer omzet, meer efficiëntie

Maatwerk webshop

Tegenwoordig worden aankopen steeds vaker online gedaan. Online bestellen via webshops stijgt dan ook snel in populariteit. Om gebruik te maken van het online verkoopkanaal is een webshop onmisbaar. Wil je dat jouw webshop ook daadwerkelijk meer verkoop realiseert? Of een webshop met een gebruiksvriendelijk bestelproces die geoptimaliseerd is voor elk type apparaat? Dan is maatwerk nodig!

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk webshops die aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen, bedrijfsprocessen en doelgroep. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wij zijn jouw web- en SEO specialist

Zo helpen we jouw bedrijf groeien

Afgestemd op jouw wensen, bepalen we samen welke doelstellingen jouw nieuwe webshop moet behalen en hoe wij dit gaan realiseren. Wij ontwikkelen jouw webshop op maat, aansluitend bij jouw bedrijfsdoelen, bedrijfsprocessen en doelgroep.

Maatwerk

Wij ontwikkelen onze webshops in open source CMS WordPress (WooCommerce) of OpenCart, aangevuld met onze eigen maatwerk modules. Hiermee richten wij de achterkant van de webshop op maat in, zodat jij het aanbod eenvoudig kunt aanpassen en beheren.

Responsief

Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe webshop optimaal presteert en een hoge laadsnelheid heeft. Je wilt namelijk geen verkoop mislopen door een traag ladende webshop. Daarnaast is de webshop volledig responsief en functioneert optimaal op alle apparaten: desktop, mobiel en tablet.

Conversiegericht

Een webshop moet niet alleen professioneel en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook verkoop realiseren. Met een gebruiksvriendelijk bestelproces en een conversiegericht design stimuleren wij de verkoop.

Efficiënt

Tijd is geld, toch? Daarom koppelen wij jouw webshop met de meest uitgebreide boekhoudsystemen, zoals Exact Online. Deze software koppeling zorgt ervoor dat gegevens vanuit de webshop automatisch worden verwerkt in jouw boekhoudsysteem. De automatisering van deze processen bespaart jou en je werknemers veel tijd.

Google vriendelijk

Bij het ontwikkelen van de website voeren wij standaard SEO werkzaamheden uit, waarbij wij de productpagina’s optimaliseren door de technische aspecten en de on-page elementen goed in te richten. Daarnaast waarborgen wij de veiligheid van onze webshops door deze standaard te beveiligen met een SSL-certificaat. Wil je een stapje verder en jouw webshop hoger in Google laten ranken? Kijk dan eens naar zoekmachine optimalisatie!

Branding & Reclame

Herkenbaarheid is het sleutelwoord voor succes. Merkbekendheid stimuleert de verkoop, zowel online als offline. Door het inzetten van branding & reclame zorgen wij voor meer herkenbaarheid bij je doelgroep.

Bekijk alle onderdelen
Bekijk minder onderdelen
Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bekijk onze succesvolle cases

Veelgestelde vragen

Wat kost een maatwerk webshop?

De kosten voor een maatwerk webshop zijn afhankelijk van jouw wensen, het beoogde doel en de functionaliteiten van de webshop. Wij leveren maatwerk op basis van een uurtarief van € 80,-. Het ontwikkelen van een gemiddelde maatwerk webshop kost ongeveer € 8500,- tot € 15.000,-.

Hoelang duurt het ontwikkelen van een webshop?

Een gemiddelde webshop kunnen wij doorgaans opleveren binnen 3 tot 6 maanden. Dit is een inschatting en wederom afhankelijk van jouw wensen, het beoogde doel en de functionaliteiten van de website.

Wat wordt er van mij als klant verwacht?

Samen zorgen we voor een succesvol verloop van het project om het beste eindresultaat te realiseren. Het aangaan van duurzame samenwerkingen is hierbij het doel. Wij verwachten dan ook van jou een proactieve houding aan de nemen bij het aanleveren van content (teksten, afbeeldingen, video’s), tenzij is afgesproken dat wij deze content faciliteren.

Waar kan ik mijn webshop het beste hosten?

Wij hebben een lokale partner voor het hosten van webshops. Deze partij is enorm betrouwbaar, opereert lokaal en voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen.

Heb ik nog kosten na oplevering van de webshop?

Je betaalt nog maandelijks hosting- en onderhoudskosten. Deze kosten treffen het onderhouden, updaten en beveiligen van de webshop.

Dé specialist in maatwerk webshops

  • WooCommerce webshop op maat
  • Conversiegericht design
  • Geoptimaliseerd voor Google
  • Volledig responsief
  • Optimale gebruiksvriendelijkheid
  • Beveiligd met SSL-certificaat
Succesvolle bedrijven

Wij helpen ze groeien

Wil jij door Go Online…

Een maatwerk webshop laten maken?

Tegenwoordig wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van het online verkoopkanaal, hierbij is een webshop onmisbaar. De meeste webshop bouwers werken met vaste templates voor webshops. Maar is dat efficiënt en levert dat extra omzet op? Je wilt tenslotte een gebruiksvriendelijke en geoptimaliseerde webshop die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen, bedrijfsprocessen en doelgroep. Hiervoor is maatwerk nodig!

Wij doen het net even anders en helpen jouw bedrijf echt groeien! Your Succes is Our Succes!