Webshop op maat

Verhoogt de verkoop en eenvoudig in beheer

Wij ontwikkelen maatwerkwebshops op basis van WordPress (WooCommerce) & OpenCart. Webshops met een gebruiksvriendelijk bestelproces, geschikt voor gebruik op elk type apparaat en geoptimaliseerd om bezoekers zo snel mogelijk te laten kopen.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wij zijn je full-service-webpartner

Zo helpen we jouw bedrijf groeien:

Inventarisatie van categorieën & producten

Zonder producten geen webshop. Daarom beginnen we altijd met een inventarisatie. Welke producten moeten er in de webshop getoond worden en op welke manier? Welke categorieën zijn er en tot welke categorie behoort een bepaald product? Samen met jou nemen we ruim de tijd om de basis voor de nieuwe webshop af te stemmen.

Meer verkopen realiseren

Bij een webshop draait alles uiteindelijk om de verkoop. Bij het inrichten van de webshop houden we daarom rekening met de behoeften en het gedrag van de bezoekers. Zaken als een eenvoudig te gebruiken winkelmandje en een logisch bestelproces stimuleren het koopgedrag.

Integratie met boekhoudsysteem

Wij koppelen de webshop met jouw boekhoudsysteem, zodat er geen handmatige handelingen meer nodig zijn. Producten, voorraden, bestellingen en klanten worden automatisch bijgewerkt in jouw boekhoudsysteem. Scheelt een hoop tijd!

WooCommerce-integratie

WooCommerce is een add-on (toepassing) van WordPress. Hiermee realiseren we een volledige webshopkoppeling waarmee je de gebruiksvriendelijkheid van WordPress behoudt. In een WooCommerce-webshop ontwikkelen we standaard onderdelen, zoals categorieën, producten, een accountomgeving, reviews en een eenvoudig bestelproces.

OpenCart-integratie

Voor bedrijven die meer dan 10.000 producten willen verkopen via de webshop, ontwikkelen we een OpenCart-webshop. Dit is een opensourcesysteem met een grote community. Het beschikt over alle standaardfunctionaliteiten van een webshop en biedt bovendien veel mogelijkheden op het gebied van rapportages.

Bekijk alle onderdelen
Bekijk minder onderdelen
Laat je overtuigen!

Hoe wij bedrijven helpen te groeien binnen de…

Van marketingbudget naar omzet

Wij bouwen niet zomaar een webshop. Wij bouwen een webshop die jouw marketing naar een volgend niveau brengt. Dat doen we volgens de YSOS-methode, een unieke aanpak waar wij om bekend staan. Het gaat er niet om zoveel mogelijk bezoekers te trekken, maar om gekwalificeerde leads te genereren. De focus ligt op een positieve ROI: 1 euro advertentiebudget levert 2 euro omzet op.

Samenwerken met Go Online?

Bekijk onze successen:

Veelgestelde vragen over maatwerkwebshops

Wat kost een nieuwe webshop ongeveer?

De kosten voor een nieuwe webshop zijn compleet afhankelijk van jouw wensen en de functionaliteiten die de webshop moet bevatten. Wij ontwikkelen op basis van een uurtarief van € 80,-. De ontwikkeling van een gemiddelde maatwerkwebshop kost ongeveer € 8500,- tot € 15.000,-.

Hoe lang duurt het gemiddeld om een nieuwe webshop te ontwikkelen?

Wij kunnen een gemiddelde webshop opleveren binnen 3 tot 6 maanden. Of deze geschatte periode wordt behaald, is afhankelijk van de snelheid van het aanleveren van content (producten, teksten en afbeeldingen/video’s).

Wat wordt er van mij als klant verwacht?

Wij verwachten van jou een proactieve houding. Samen zorgen we voor een succesvol verloop van het project. Daarnaast dien je content aan te leveren (producten, teksten en afbeeldingen/video’s), mits anders afgesproken. Wij faciliteren ook als het gaat om de levering van content.

Waar kan ik mijn webshop het beste hosten?

Wij hebben een lokale partner voor het hosten van websites. Deze partij is enorm betrouwbaar, opereert lokaal en voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen.

Zijn er kosten aan de webshop verbonden nadat deze is opgeleverd?

Je betaalt hosting- en onderhoudskosten. Deze kosten worden gemaakt voor het updaten van de website en het waarborgen van de veiligheid.

Waarom kiezen voor een maatwerkwebshop van Go Online?

  • Eenvoudig te beheren CMS
  • Een gebruiksvriendelijk bestelproces
  • Al meer dan 3 jaar Google-partner
  • Actief in verschillende branches

5+

jaar ervaring

4

Young professionals

100+

klanten geholpen

5/5

gemiddelde beoordeling
Ben jij klaar voor…?

Meer leads? Meer omzet? Meer efficiëntie?

Elk bureau is uniek en heeft bepaalde expertises. Maar de meeste bureau’s focussen zich op de verkeerde dingen. Ze kijken alleen naar de hoeveelheid bereik, bezoekers en of een website er mooi uit ziet. Maar dat levert geen extra omzet op en zorgt niet voor het groeien van jouw bedrijf. Wij doen het net even anders.

×