024 202 23 16
Een investering die zich terugverdient

Maatwerk website

Tegenwoordig oriënteren steeds meer mensen zich online naar bedrijven. Het is dan ook essentieel voor bedrijven om online zichtbaar te zijn. Hierbij is een website onmisbaar. Wil je ook daadwerkelijk dat je website omzet oplevert? Of bepaalde doelen behaalt, zoals meer gekwalificeerde leads? Dan is maatwerk nodig.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk websites op basis van WordPress. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wij zijn je full-service-webpartner

Zo helpen we jouw bedrijf groeien:

Strategie en doelstellingen bepalen

Tijdens een kick-off meeting bepalen we samen welke doelstellingen de nieuwe website moet realiseren en hoe we dit gaan bereiken. Deze meeting is vooral leuk. Wij laten onze expertise op je bedrijf los en samen komen we tot inzichten.

Open Source CMS (WordPress)

Wij ontwikkelen kleine en grote bedrijfswebsites in Open Source CMS WordPress, het grootste softwaresysteem wereldwijd met maar liefst 34% marktaandeel. Dit systeem vormt de basis die we aanvullen met onze eigen maatwerkmodules.

Maatwerkmodulesysteem

De achterkant van de website richten we op maat in, zodat al je medewerkers eenvoudig de content kunnen beheren. Niet alleen de marketeers of managers, maar ook de stagiaires of secretaresses.

User-centered design

Natuurlijk moet een website mooi zijn, maar hij moet ook leads opleveren of verkoop realiseren. In het ontwerp houden we daar rekening mee. Hoe gebruikt een bezoeker de website? Welke doelstellingen moet de website behalen? En hoe kunnen bezoekers zo snel mogelijk worden omgezet naar een lead?

Responsive design

Een website die alleen via desktop optimaal presteert, is niet meer van deze tijd. Veel bezoekers komen via mobiel of tablet op je site. Tijdens het ontwerpproces houden we hier al rekening mee. In de ontwikkelfase voeren we verschillende tests uit om er zeker van te zijn dat de website op alle apparaten prima functioneert.

Veiligheid: SSL en AVG-proof

Standaard voorzien wij een website van een SSL-certificaat en zorgen we ervoor dat de site voldoet aan de AVG-verplichtingen. Een website die hier niet aan voldoet, rankt lager in Google. En dat betekent minder bezoekers.

Google-vriendelijk

Voor een goede positie in Google voeren wij standaard SEO-werkzaamheden uit. We houden rekening met techniek, indexeerbaarheid en belangrijke pagina-elementen. Samen bepalen we op welke zoektermen je bedrijf gevonden moet worden.

Snelheid

Een bezoeker beslist in slechts een paar seconden of hij op je website blijft of weggaat. Laadt een website traag? Dan kun je er zeker van zijn dat een bezoeker direct afhaakt. Een gemiste lead! Bovendien hecht Google waarde aan snelle websites en beloont dat met een hogere ranking.

Bekijk alle onderdelen
Bekijk minder onderdelen
Samenwerken met Go Online?

Bekijk onze successen:

Veelgestelde vragen over maatwerk websites

Wat kost een maatwerk website?

De kosten voor een maatwerk website zijn afhankelijk van jouw wensen, het beoogde doel en de functionaliteiten van de website. Wij leveren maatwerk op basis van een uurtarief van € 80,-. Het ontwikkelen van een gemiddelde maatwerk website kost ongeveer € 6500,-.

Hoeveel tijd kost het ontwikkelen van een maatwerk website?

Een gemiddelde website kunnen wij doorgaans opleveren binnen binnen 2 tot 3 maanden. Dit is een inschatting en wederom afhankelijk van jouw wensen, het beoogde doel en de functionaliteiten van de website.

Wat wordt er van mij als klant verwacht?

Samen zorgen we voor een succesvol verloop van het project om het beste eindresultaat te realiseren. Het aangaan van duurzame samenwerkingen is hierbij het doel. Wij verwachten dan ook van jou een proactieve houding aan de nemen bij het aanleveren van content (teksten, afbeeldingen, video’s), tenzij is afgesproken dat wij deze content faciliteren.

Waar kan ik mijn maatwerk website het beste hosten?

Wij hebben een lokale partner voor het hosten van websites. Deze partij is enorm betrouwbaar, opereert lokaal en voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen.

Heb ik nog kosten na oplevering van de maatwerk website?

Je betaalt nog maandelijks hosting- en onderhoudskosten. Deze kosten treffen het onderhouden, updaten en beveiligen van de website.

Waarom kiezen voor een maatwerk website van Go Online?

  • Open Source CMS op maat ingericht
  • Maatwerk resulteert in meer gekwalificeerde leads
  • Meer omzet door een conversiegericht design
  • Geoptimaliseerd voor een hoge ranking in Google
  • Standaard veilig, responsief en gebruiksvriendelijk

5+

jaar ervaring

4

Young professionals

100+

klanten geholpen

5/5

gemiddelde beoordeling
Wil jij door Go Online…

Een maatwerk website laten maken?

Tegenwoordig is het voor bedrijven essentieel om online zichtbaar te zijn, hierbij is een website onmisbaar. De meeste online marketing bureaus werken met vaste sjablonen voor websites. Maar is dat efficiënt en levert dat extra omzet op? Je wilt tenslotte een website die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen, bedrijfsprocessen en doelgroep. Hiervoor is maatwerk nodig!

Wij doen het net even anders en helpen jouw bedrijf echt groeien! Your Succes is Our Succes!

×