024 202 23 16
meer leads, meer omzet, meer efficiëntie

Maatwerk website

Tegenwoordig oriënteren steeds meer mensen zich online naar bedrijven. Het is dan ook essentieel voor bedrijven om online zichtbaar te zijn. Een professionele website is een onmisbaar onderdeel van jouw online visitekaartje. Wil je dat jouw website ook daadwerkelijk omzet oplevert? Of wil je meer gekwalificeerde leads ontvangen via Google? Dan is maatwerk nodig!

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk websites die aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen, bedrijfsprocessen en doelgroep. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wij zijn jouw web- en SEO specialist

Zo helpen we jouw bedrijf groeien

Afgestemd op jouw wensen, bepalen we samen welke doelstellingen jouw nieuwe website moet behalen en hoe wij dit gaan realiseren. Wij ontwikkelen jouw website op maat, aansluitend bij jouw bedrijfsdoelen, bedrijfsprocessen en doelgroep.

Maatwerk

Wij ontwikkelen onze websites in open source CMS WordPress, aangevuld met onze eigen maatwerk modules. Hiermee richten wij de achterkant van de website op maat in, zodat jij de content eenvoudig kunt aanpassen en beheren.

Responsief

Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe website optimaal presteert en een hoge laadsnelheid heeft. Je wilt namelijk geen bezoekers mislopen door een traag ladende website. Daarnaast is de website volledig responsief en functioneert optimaal op alle apparaten: desktop, mobiel en tablet.

Conversiegericht

Een website moet niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook omzet opleveren. Met een conversiegericht design richten wij de website in vanuit het perspectief van de doelgroep, om vervolgens zoveel mogelijk bezoekers te converteren in leads.

Efficiënt

Tijd is geld, toch? Daarom koppelen wij jouw website met de meest uitgebreide CRM-systemen. Deze software koppeling zorgt ervoor dat gegevens vanuit de website automatisch worden verwerkt in jouw softwaresysteem. De automatisering van deze processen bespaart jou en je werknemers veel tijd.

Google vriendelijk

Bij het ontwikkelen van de website voeren wij standaard SEO werkzaamheden uit, waarbij we rekening houden met de techniek, indexatie, en on-page elementen van de website. Daarnaast waarborgen wij de veiligheid van onze websites door deze standaard te beveiligen met een SSL-certificaat. Wil je een stapje verder en jouw website hoger in Google laten ranken? Kijk dan eens naar zoekmachine optimalisatie!

Branding & Reclame

Herkenbaarheid is het sleutelwoord voor succes. Merkbekendheid stimuleert de verkoop, zowel online als offline. Door het inzetten van branding & reclame zorgen wij voor meer herkenbaarheid bij je doelgroep.

Bekijk alle onderdelen
Bekijk minder onderdelen
Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bekijk onze succesvolle cases

Veelgestelde vragen

Wat kost een maatwerk website?

De kosten voor een maatwerk website zijn afhankelijk van jouw wensen, het beoogde doel en de functionaliteiten van de website. Wij leveren maatwerk op basis van een uurtarief van € 80,-. Het ontwikkelen van een gemiddelde maatwerk website kost ongeveer € 6500,-.

Hoelang duurt het ontwikkelen van een website?

Een gemiddelde website kunnen wij doorgaans opleveren binnen binnen 2 tot 3 maanden. Dit is een inschatting en wederom afhankelijk van jouw wensen, het beoogde doel en de functionaliteiten van de website.

Wat wordt er van mij als klant verwacht?

Samen zorgen we voor een succesvol verloop van het project om het beste eindresultaat te realiseren. Het aangaan van duurzame samenwerkingen is hierbij het doel. Wij verwachten dan ook van jou een proactieve houding aan de nemen bij het aanleveren van content (teksten, afbeeldingen, video’s), tenzij is afgesproken dat wij deze content faciliteren.

Waar kan ik mijn website het beste hosten?

Wij hebben een lokale partner voor het hosten van websites. Deze partij is enorm betrouwbaar, opereert lokaal en voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen.

Heb ik nog kosten na oplevering van de website?

Je betaalt nog maandelijks hosting- en onderhoudskosten. Deze kosten treffen het onderhouden, updaten en beveiligen van de website.

Dé specialist in maatwerk websites

  • WordPress website op maat
  • Conversiegericht design
  • Geoptimaliseerd voor Google
  • Volledig responsief
  • Optimale gebruiksvriendelijkheid
  • Beveiligd met SSL-certificaat
Succesvolle bedrijven

Wij helpen ze groeien

Wil jij door Go Online…

Een maatwerk website laten maken?

Tegenwoordig is het voor bedrijven essentieel om online zichtbaar te zijn, hierbij is een website onmisbaar. De meeste website bouwers werken met vaste templates voor websites. Maar is dat efficiënt en levert dat extra omzet op? Je wilt tenslotte een website die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen, bedrijfsprocessen en doelgroep. Hiervoor is maatwerk nodig!

Wij doen het net even anders en helpen jouw bedrijf echt groeien! Your Succes is Our Succes!