Website op maat

Een investering die zich terugverdient

Ieder bedrijf heeft tegenwoordig een website nodig. Wil je ook daadwerkelijk dat je website omzet oplevert? Of bepaalde doelen behaalt, zoals meer gekwalificeerde leads? Dan is maatwerk nodig.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wij zijn je full-service-webpartner

Zo helpen we jouw bedrijf groeien:

Strategie en doelstellingen bepalen

Tijdens een kick-off meeting bepalen we samen welke doelstellingen de nieuwe website moet realiseren en hoe we dit gaan bereiken. Deze meeting is vooral leuk. Wij laten onze expertise op je bedrijf los en samen komen we tot inzichten.

Open Source CMS (WordPress)

Wij ontwikkelen kleine en grote bedrijfswebsites in opensourcesysteem WordPress, het grootste softwaresysteem wereldwijd met maar liefst 34% marktaandeel. Dit systeem vormt de basis die we aanvullen met onze eigen maatwerkmodules.

Maatwerkmodulesysteem

De achterkant van de website richten we op maat in, zodat al je medewerkers eenvoudig de content kunnen beheren. Niet alleen de marketeers of managers, maar ook de stagiaires of secretaresses.

User-centered design

Natuurlijk moet een website mooi zijn, maar hij moet ook leads opleveren of verkoop realiseren. In het ontwerp houden we daar rekening mee. Hoe gebruikt een bezoeker de website? Welke doelstellingen moet de website behalen? En hoe kunnen bezoekers zo snel mogelijk worden omgezet naar een lead?

Responsive design

Een website die alleen via desktop optimaal presteert, is niet meer van deze tijd. Veel bezoekers komen via mobiel of tablet op je site. Tijdens het ontwerpproces houden we hier al rekening mee. In de ontwikkelfase voeren we verschillende tests uit om er zeker van te zijn dat de website op alle apparaten prima functioneert.

Veiligheid: SSL en AVG-proof

Standaard voorzien wij een website van een SSL-certificaat en zorgen we ervoor dat de site voldoet aan de AVG-verplichtingen. Een website die hier niet aan voldoet, rankt lager in Google. En dat betekent minder bezoekers.

Google-vriendelijk

Voor een goede positie in Google voeren wij standaard SEO-werkzaamheden uit. We houden rekening met techniek, indexeerbaarheid en belangrijke pagina-elementen. Samen bepalen we op welke zoektermen je bedrijf gevonden moet worden.

Snelheid

Een bezoeker beslist in slechts een paar seconden of hij op je website blijft of weggaat. Laadt een website traag? Dan kun je er zeker van zijn dat een bezoeker direct afhaakt. Een gemiste lead! Bovendien hecht Google waarde aan snelle websites en beloont dat met een hogere ranking.

Bekijk alle onderdelen
Bekijk minder onderdelen
Laat je overtuigen!

Hoe wij bedrijven helpen te groeien binnen de…

Van marketingbudget naar omzet

Wij bouwen niet zomaar een website. Wij bouwen een website die jouw marketing naar een volgend niveau brengt. Dat doen we volgens de YSOS-methode, een unieke aanpak waar wij om bekend staan. Hierbij gaat het er niet om zoveel mogelijk bezoekers te trekken, maar om gekwalificeerde leads te genereren. De focus ligt op een positieve ROI: 1 euro advertentiebudget levert 2 euro omzet op.

Samenwerken met Go Online?

Bekijk onze successen:

Veelgestelde vragen over maatwerkwebsites

Wat kost een nieuwe website ongeveer?

De kosten voor een nieuwe website zijn compleet afhankelijk van jouw wensen en de functionaliteiten die de website moet bevatten. Wij ontwikkelen op basis van een uurtarief van € 80,-. De ontwikkeling van een gemiddelde maatwerkwebsite kost ongeveer € 6500,-.

Hoe lang duurt het gemiddeld om een nieuwe website te ontwikkelen?

Wij kunnen een gemiddelde website opleveren binnen 2 tot 3 maanden. Of deze geschatte periode wordt behaald, is afhankelijk van de snelheid van het aanleveren van content (teksten en afbeeldingen/video’s).

Wat wordt er van mij als klant verwacht?

Wij verwachten van jou een proactieve houding. Samen zorgen we voor een succesvol verloop van het project. Daarnaast dien je content aan te leveren (teksten en afbeeldingen/video’s), mits anders afgesproken. Wij faciliteren ook als het gaat om de levering van content.

Waar kan ik mijn website het beste hosten?

Wij hebben een lokale partner voor het hosten van websites. Deze partij is enorm betrouwbaar, opereert lokaal en voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen.

Zijn er kosten aan de website verbonden nadat deze is opgeleverd?

Je betaalt hosting- en onderhoudskosten. Deze kosten worden gemaakt voor het updaten van de website en het waarborgen van de veiligheid.

Waarom kiezen voor een maatwerkwebsite van Go Online?

  • Opensource CMS ingericht op maat
  • Data-gedreven YSOS-methode voor meer omzet
  • Al meer dan 3 jaar Google-partner
  • Actief in verschillende branches

5+

jaar ervaring

4

Young professionals

100+

klanten geholpen

5/5

gemiddelde beoordeling
Ben jij klaar voor…?

Meer leads? Meer omzet? Meer efficiëntie?

Elk bureau is uniek en heeft bepaalde expertises. Maar de meeste bureau’s focussen zich op de verkeerde dingen. Ze kijken alleen naar de hoeveelheid bereik, bezoekers en of een website er mooi uit ziet. Maar dat levert geen extra omzet op en zorgt niet voor het groeien van jouw bedrijf. Wij doen het net even anders.

×