Online marketing

Ontvang meer leads en verhoog je omzet

Je omzet de komende maanden verhogen, terwijl je hetzelfde budget (of zelfs minder) uitgeeft aan marketing? Met onze manier van online marketing kan het!

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wij zijn je full-service-marketingpartner

Zo helpen we jouw bedrijf groeien:

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

We versterken je organische positie in Google om jouw website op pagina 1 in Google te krijgen. Dit doen we door te werken aan de techniek, content & autoriteit van je website.

Google Ads (SEA)

Met behulp van online-advertenties sturen we betaald verkeer naar jouw website. Hiermee spreken we bezoekers aan die gericht op zoek zijn naar jouw dienst of product.

Leads genereren

Het doel is om elke euro aan marketingbudget om te zetten naar minimaal € 2,- omzet. Dit doen we door te focussen op gekwalificeerde leads in plaats van alleen op veel bezoekers. Gekwalificeerde leads zijn bezoekers die binnen je klantprofiel passen en ‘koopklaar’ zijn.

Conversieoptimalisatie

We optimaliseren je conversies door op basis van gegevens aanpassingen te doen aan de website. Hiermee laten we je website meer omzet genereren.

Social Media Advertising (SMA)

Bereik potentiële klanten via social media. Zo laat je oriënterende bezoekers laagdrempelig kennismaken met jouw bedrijf.

Display Advertising

We zetten display banners op andere websites in om jouw naamsbekendheid te vergoten. Zo brengen we jouw bedrijf onder een grotere doelgroep onder de aandacht en bouwen we aan je merk.

Marketing Automation

Dit maakt het mogelijk om leads automatisch op te volgen door middel van e-mailmarketing. Zo kunnen we (koude) leads omzetten naar betalende klanten.

Marketingvideo’s

Een bedrijfsvideo kan al snel in de kosten lopen. Wij maken specifieke video’s voor marketingcampagnes. Doelgerichte video’s om bezoekers aan te sporen tot een actie.

Marketinglandingspagina’s

Een marketingpagina kan bezoekers omzetten naar leads. Met verschillende pagina’s zetten we een marketingmachine neer die automatisch leads voor je verzamelt.

Telefonische opvolging

Wij bieden de mogelijkheid om alle binnenkomende leads telefonisch op te volgen. Zo voeren wij een aantal checks uit om de kwaliteit van de leads te bepalen.

Maatwerkrapportages

Ontvang maandelijks een rapportage van je online prestaties en krijg 24/7 toegang tot een live dashboard. Zo heb je te allen tijde inzicht in de kosten en de opbrengsten van je onlinemarketingactiviteiten.

Bekijk alle onderdelen
Bekijk minder onderdelen
Laat je overtuigen!

Hoe wij bedrijven helpen te groeien binnen de…

Van marketingbudget naar omzet

Wij verzorgen niet zomaar online marketing voor bedrijven. Wij brengen jouw marketing naar een volgend niveau. Dat doen we volgens de YSOS-methode, een unieke aanpak waar wij om bekend staan. Wij streven ernaar om gekwalificeerde leads te genereren. De focus ligt op een positieve ROI: 1 euro advertentiebudget levert 2 euro omzet op.

Samenwerken met Go Online?

Bekijk onze successen:

Veelgestelde vragen over online marketing

Binnen welke termijn kan ik resultaat verwachten?

Wij hanteren een termijn van minimaal 3 maanden. Dan hebben we voldoende tijd gehad om campagnes op te zetten, te optimaliseren en te testen. Maar meestal kun je al binnen 1 maand resultaat verwachten.

Hoeveel advertentiebudget moet ik per maand investeren?

Dat is geheel afhankelijk van jouw budget. Wel stellen we een eis van minimaal € 500,- advertentiebudget per maand als je wilt dat wij gaan adverteren op Google of Social Media. Dit bedrag hebben we nodig om goed te kunnen testen.

Wie betaalt het advertentiebudget?

Wij zetten onze expertise in en werken aan jouw bedrijf, maar de advertentiekosten zijn voor je eigen rekening.

Waarom investeren in online marketing?

Door online marketing op de juiste manier toe te passen, die past binnen de behoeftes en wensen van je bedrijf, bereik je potentiële klanten via het internet, op een efficiënte en gerichte manier. Het allerbelangrijkste is dat de marketing werkzaamheden gemonitord worden en ten alle tijden worden bijgehouden. Zo zorg je ervoor dat er extra omzet gegenereerd wordt via het internet.

Hoe lang duurt het voordat mijn website bovenaan staat in Google?

Dat is een vraag waar we niet direct een antwoord op hebben. Het kan weken tot zelfs enkele maanden of jaren duren voordat dit bereikt is. Dit is geheel afhankelijk van op welke zoekwoorden de website gevonden moet worden en hoe groot de concurrentie is. Onze ervaring leert dat we binnen enkele maanden al positieve resultaten behalen. Eenmaal bovenaan in Google, moet er proactief gewerkt worden aan SEO door continue te blijven optimaliseren en meten.

Wat zijn mijn garanties?

Wij kunnen geen garanties geven. Wij zijn afhankelijk van zoveel verschillende factoren, dat dit bijna niet te doen is. Wel kunnen we een gerichte schatting geven van het verwachte resultaat. Ons streven is altijd; wanneer jij er beter van wordt, dan pas worden wij dat ook. Resultaat telt!

Waarom kiezen voor online marketing door Go Online?

  • Focus op het binnenhalen van gekwalificeerde leads
  • Focus op hogere posities in Google
  • Data-gedreven YSOS-methode voor meer omzet
  • Al meer dan 4 jaar Google-partner
  • Actief in verschillende branches

5+

jaar ervaring

4

Young professionals

100+

klanten geholpen

5/5

gemiddelde beoordeling
Ben jij klaar voor…?

Meer leads? Meer omzet? Meer efficiëntie?

Elk bureau is uniek en heeft bepaalde expertises. Maar de meeste bureau’s focussen zich op de verkeerde dingen. Ze kijken alleen naar de hoeveelheid bereik, bezoekers en of een website er mooi uit ziet. Maar dat levert geen extra omzet op en zorgt niet voor het groeien van jouw bedrijf. Wij doen het net even anders.

×