024 202 23 16
Meer leads, meer omzet, meer efficiëntie

Softwarekoppelingen

Het handmatig verwerken van gegevens in verschillende systemen kost veel tijd. Een koppeling tussen jouw website en je eigen softwaresysteem zorgt ervoor dat dit proces automatisch verloopt. Deze automatische gegevensverwerking bespaart jou en je medewerkers veel tijd. Realiseer meer efficiëntie voor jouw bedrijf met een softwarekoppeling.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk softwarekoppelingen die aansluiten bij jouw bedrijfsprocessen en softwaresysteem. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij zijn jouw web- en software specialist

Wij koppelen jouw website met

Exact Online

Exact Online is het grootste boekhoudsysteem van Nederland. Veel webshopeigenaren en retailers werken met dit systeem. Een koppeling met Exact Online zorgt ervoor dat:

 • een bestelling op je webshop direct wordt doorgeschoten;
 • facturen automatisch worden verstuurd;
 • de voorraad wordt beheerd;
 • nieuwe klanten direct in Exact Online komen te staan.

Easyflex

Easyflex is een verloning- en facturatiesysteem dat gebruikt wordt in de uitzend- en recruitmentbranche. Een koppeling met Easyflex zorgt ervoor dat:

 • vacatures automatisch op de website komen te staan;
 • vacatures automatisch worden verwijderd wanneer deze vervuld zijn;
 • sollicitanten automatisch worden verwerkt in Easyflex, zodat jouw medewerkers weten wie waarop solliciteert en hoe vaak dit gebeurt.

Google Calender

Google Calender is een veelgebruikte agendafunctie van Google. Dankzij een koppeling tussen de website en Google Calender kunnen bezoekers zelf een afspraak inplannen op tijdstippen die nog vrij zijn. Vanuit de website worden de gegevens automatisch opgeslagen in Google Calender.

Virtuagym

Virtuagym wordt gebruikt in de sport- en fitnessbranche voor ledenadministratie, facturatie, roosters en boekingen. Een koppeling met Virtuagym zorgt ervoor dat:

 • gegevens tussen de website en Virtuagym automatisch worden uitgewisseld;
 • bezoekers die zich inschrijven via de website automatisch als lid in Virtuagym worden gezet, zodat je gegevens niet meer handmatig hoeft in te voeren;
 • roosters die corresponderen met de roosters in Virtuagym automatisch op de website worden geplaatst.

Realworks en Informant

Realworks en Informant zijn systemen voor vastgoedmakelaars en VVE-beheerders. Een koppeling met een van deze systemen zorgt ervoor dat:

 • bezoekers die zich via de website inschrijven voor het huren of kopen van een pand automatisch in Realworks en Informant worden ingeschoten;
 • nieuwe kamers, panden, huizen en appartementen automatisch op de website worden geplaatst;
 • kamers, panden, huizen en appartementen automatisch worden verwijderd van de website wanneer deze niet meer beschikbaar zijn;
 • de website altijd een up-to-date portefeuille bevat.

SAP B1

SAP B1 is een uitgebreid systeem dat ondernemingen ondersteunt om te groeien. Onder andere op het gebied van financiën, sales en inkoop. Een koppeling maakt het mogelijk om de website automatisch te laten synchroniseren met SAP B1, zodat elke wijziging direct wordt doorgevoerd.

Whatsapp en sms

Laagdrempelig en makkelijk. Een koppeling tussen de website en WhatsApp en sms maakt het mogelijk om automatisch pushnotificaties te sturen. Bezoekers geven zelf aan op wat voor manier zij notificaties willen ontvangen. Op het gewenste moment stuurt het systeem de notificaties naar de bezoekers.

Bekijk alle onderdelen
Bekijk minder onderdelen
Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bekijk onze succesvolle cases

Veelgestelde vragen

Wat is een API-koppeling?

De term API staat voor Application Programming Interface. Een API zorgt ervoor dat een systeem zijn data aan een ander systeem beschikbaar stelt. Het kan zijn dat systeem X een API heeft en systeem Y de beschikbare data ophaalt. Op deze manier worden gegevens eenvoudig, snel en veilig uitgewisseld, zonder dat het nodig is om een handmatige handeling uit te voeren.

Wat kost een softwarekoppeling?

Projecten zijn uiteenlopend en variëren teveel van elkaar om een richtprijs te kunnen geven. Wij werken altijd op nacalculatie met een uurtarief van € 80,-. Uiteraard geven we je van tevoren een schatting van de kosten, zodat je inzicht hebt in de investeringskosten.

Dé specialist in softwarekoppelingen

 • Koppelingen op basis van REST API’s
 • Ervaringsdeskundige op het gebied van softwarekoppelingen
 • Meer efficiëntie door automatische gegevensverwerking
 • Maatwerk voor een optimaal resultaat

5+

jaar ervaring

4

Young professionals

100+

klanten geholpen

5/5

gemiddelde beoordeling
Wil jij door Go Online…

Een softwarekoppeling laten ontwikkelen?

Veel bedrijven zijn veel tijd kwijt met het handmatig verwerken van gegevens, wat ten koste gaat van de efficiëntie. Dit proces kan geautomatiseerd worden door de website te koppelen aan het softwaresysteem voor de gegevensverwerking. Een softwarekoppeling die perfect aansluit bij jouw jouw bedrijfsprocessen vraagt maatwerk!

Wij doen het net even anders en helpen jouw bedrijf echt groeien! Your Succes is Our Succes!

×