Webdesign Nijmegen

Een professioneel webdesign is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf, maar het is de eerste indruk die u achterlaat bij uw bezoekers. Hierbij houden wij rekening met de wensen en behoeftes van uw potentiële klanten, iets wat veel bedrijven vergeten te doen. Bij het ontwerpen van een nieuw webdesign houden wij rekening met de gebruiksvriendelijkheid van de website en zal deze volledig afgestemd zijn op de identiteit van uw bedrijf, zodat de branding herkenbaar is voor u en uw klanten. Verder houden wij rekening met de verschillende browsers die uw bezoekers gebruiken, verschillende schermformaten zoals mobiel, laptop en of desktop en kijken we naar de plaatsing van de verschillende call-to-actions.

1

Doelstellingen van uw website bepalen

Voordat we aan de slag gaan met uw website is het belangrijk dat wij weten wat u wilt bereiken met uw website. Doordat we samen duidelijk de doelstellingen vaststellen kunnen wij hiermee rekening houden door bijvoorbeeld specifieke conversie elementen een prominente plaats op uw website te geven.

2

Functioneel ontwerp

In deze fase gaan we aan de slag met de fundering van uw website. In het wireframe tekenen we de indeling van uw website uit. Op basis van de indeling van het functionele ontwerp gaan we dit vertalen naar het visuele ontwerp van uw website.

3

Het responsive webdesign van uw website

Nadat we samen het functionele ontwerp hebben doorgenomen gaan we aan de slag met het visualiseren van uw website. De homepage (eerste pagina van uw website) is een van de belangrijkste pagina’s van uw website. Op deze pagina moeten uw bezoekers direct onder de indruk zijn zodat zij doorklikken naar de vervolgpagina’s. Hierbij gaan we ervoor zorgen dat de website visueel aantrekkelijk is en zorgen we ervoor dat uw website de identiteit van uw bedrijf weergeeft.

Zodra de grote lijnen van het ontwerp zijn uitgezet op de homepage gaan we de vervolgpagina’s van uw website ontwerpen. Het is belangrijk dat deze pagina’s qua stijl aansluiten bij uw homepage en bedrijfsidentiteit om herkenbaarheid te creëren bij uw bezoekers.

4

Maatwerk ontwikkelen van uw website

Alle websites die wij ontwikkelen worden in-house ontwikkeld. Dit betekend dat wij maatwerk websites kunnen afleveren die altijd uniek zijn en voldoen aan onze kwaliteitseisen! Het gebruik van internet op mobiele devices zoals een tablet of smartphone neemt alleen maar toe, daarom ontwikkelen wij de websites ‘responsive’, dat wil zeggen dat ze gebruikt kunnen worden op alle moderne devices zoals mobiel, laptop, ipad en of desktop.

U wilt natuurlijk niet dat bezoekers uw bedrijf niet weten te vinden of afhaken omdat uw website niet klaar is voor mobiel gebruik.

Wij werken voor

Wij zijn trots op al onze klanten. Van nieuwe websites tot online succes. Iedereen verdient een mooie plek.