Webshops Nijmegen

U wilt een eigen webshop beginnen maar weet niet precies hoe? Vaak komt hier meer bij kijken dan gedacht. Wij gaan samen met u bekijken welke keuzes u het beste kunt maken om uw online ambities waar te maken. Wij geven u advies op het gebied van productpresentatie, bestelproces en het algemeen ontwerp van uw webshop. Want niemand wilt bestellen bij een webshop die niet goed functioneert. Wij houden niet alleen rekening met uw wensen en behoeftes maar richten ons voornamelijk op uw klanten, hun ervaringen met uw webshop zijn cruciaal.

1

Een professioneel webdesign

Eerst moet er voor uw webshop een professioneel webdesign komen. Nadat we samen met u tot een passend ontwerp zijn gekomen gaan we de webshop voor u ontwikkelen.

2

Ontwikkelen van de webshop

Zodra het webdesign door u akkoord is gegeven gaan we aan de slag met het ontwikkelen van uw webshop in WordPress. In deze fase wordt het design omgezet naar een werkende webshop, die functioneert op alle apparaten.

3

Producten en content invoeren

Het is nu tijd om uw webshop te voorzien van producten, teksten, video’s en alle andere elementen die u op uw webshop wilt weergeven. Wij geven u hierbij advies hoe u uw producten het beste kunt weergeven, hoe u een logische opbouw kunt creëren binnen uw producten en hoe dit zo aantrekkelijk mogelijk getoond kan worden. Zo heeft u bij het live zetten van uw webshop direct een complete shop!

 

4

Online plaatsen van uw webshop

Als uw webshop helemaal voldoet aan uw wensen, gaan wij deze nogmaals met u doorlopen. Hierbij zorgen we ervoor dat alles kloppend is en dat er bij het live zetten van de webshop geen onverwachte problemen ontstaan.

Uw gloednieuwe webshop gaat live!

Wij werken voor

Wij zijn trots op al onze klanten. Van nieuwe websites tot online succes. Iedereen verdient een mooie plek.