Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp Nijmegen

Onze creatieve designers staan klaar om voor jou aan de slag te gaan.

Ben jij op zoek naar een uniek grafisch ontwerp bureau uit Nijmegen? Go Online is een dynamisch en professioneel creatief internetbureau, gespecialiseerd in logo ontwerp, huisstijlontwikkeling en het vormgeven van andere offline communicatiemiddelen.

Vanuit Nijmegen werken wij met een team van professionals aan diverse grafische ontwerpopdrachten, zoals het bedenken van een nieuwe bedrijfsnaam, het ontwerpen van een nieuw logo en het ontwerpen en laten drukken van visitekaartjes, briefpapier of andere offline communicatiemiddelen.

Wij zijn creatieve professionals, die visueel zijn ingesteld. Wij helpen graag bij het vertalen van een idee, tekst of ander communicatiemiddel naar een visueel beeld. Onze ontwerpen zijn uniek, duidelijk, stijlvol en altijd op maat gemaakt. Wil jij ook de uitstraling van jouw bedrijf verbeteren?

Onze expertises.

 • Aanwezigheid van creatieve professionals
 • Ideeën vertalen naar visuele communicatiemiddelen
 • Clean en duidelijk ontwerp
 • Uniek en spreekt aan bij doelgroep, klanten, werkgevers en werknemers
 • Veelzijdig

Onze diensten.

 • Logo ontwerp
 • Huisstijlontwikkeling
 • Digitale communicatiemiddelen (banners, e-mail handtekeningen)
 • Offline communicatiemiddelen (visitekaartjes, briefpapier)

Onze werkwijze.

Altijd een stapje extra voor onze klanten

Icoon Doelgroep en doelstellingDoelgroep en doelstelling

Voordat we starten met ontwerpen is het belangrijk dat er vooraf onderzoek plaatsvindt. Zo komen wij alles te weten over jouw bedrijf en doelgroep.

Met elkaar formuleren we de doelstellingen en bepalen we een strategie, zo zorgen we ervoor dat ons werk exact aan jouw eisen voldoet.

Icoon Creatieve sessie: ConceptingCreatieve sessie: Concepting

Ons designteam sluit zich op voor een creatieve sessie. Hierin gaan we jouw ideeën, behoeftes en wensen vertalen naar een visueel ontwerp. Dit noemen we ook wel ‘concepting’. Memoblaadjes, whiteboards en vellen papier worden gebruikt om al onze creatieve ideeën op te schrijven en te schetsen. Om zo jouw boodschap te vertalen naar de offline communicatiemiddelen.

Icoon Creatieproces: OntwerpenCreatieproces: Ontwerpen

In deze fase zorgen we ervoor dat al onze creatieve hersenspinsels vertaald worden naar een daadwerkelijk ontwerp. We leveren ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit, die stuk voor stuk uniek zijn.

Icoon ImplementatieImplementatie

Nu we een compleet ontwerp hebben, gaan we dit vertalen naar het communicatiemiddel dat door jou is gekozen. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp altijd toepasbaar is voor elk communicatiemiddel, of je dit nu wilt gebruiken voor een website, visitekaartje of briefpapier.

Onze tevreden klanten.

Grafisch ontwerpprojecten reeds voltooid

Portfolio

 • Grafisch ontwerp

Zullen we beginnen?

Laten we beginnen met jouw online ideeën te realiseren.
Voel je vrij om contact met ons op te nemen, we helpen graag en de koffie staat klaar!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivo Gerbrands Managing Partner
Ivo Gerbrands Go Online
× Chat met ons via Whatsapp