024 202 23 16

Display netwerk

Het Display Netwerk van Google bevat de sites waarop Google Adwords advertenties weergegeven kunnen worden. Door te adverteren met Google Display bereik je mensen terwijl ze op hun favoriete website rondkijken, een YouTube-filmpje kijken of hun Gmail-account checken.

Hoe werkt het?

Met het Google Display Netwerk bereik je gemakkelijk de juiste doelgroep. Met de uitgebreide targetingopties wordt de boodschap op het juiste moment op de juiste plaats getoond aan potentiële klanten. Je kunt het Google Display Netwerk gebruiken om nieuwe klanten aan te spreken. Daarnaast kun je jouw advertenties laten zien aan mensen die jouw website eerder hebben bezocht. Zo kun je ervoor zorgen dat ze je niet vergeten!

Advertenties weergeven

Er zijn verschillende momenten waarop je een advertentie kunt weergeven. Afhankelijk van het doel van je campagne kun je de advertentie weergeven aan potentiële klanten nog vóór ze daadwerkelijk opzoek gaan naar jouw product/dienst. Je kunt er ook voor kiezen om de advertenties weer te geven wanneer zij naar een bepaald product opzoek zijn, of nadat ze ernaar gezocht hebben. Heb je hulp nodig bij Google Ads? Wij helpen je graag als internet marketing professionals uit Nijmegen. Bijvoorbeeld met betere vindbaarheid in Google door Search Engine Optimization (SEO). Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.  
×