024 202 23 16
Meer leads, Meer omzet, Meer efficiëntie,

Linkbuilding Nijmegen

Ben jij op zoek naar linkbuilding in Nijmegen voor het verkrijgen van kwalitatieve en relevante backlinks voor jouw website? Linkbuilding uitbesteden doe je bij Go Online, hét linkbuilding bureau uit Nijmegen dat gespecialiseerd is in het behalen van hogere posities in Google voor jouw website.

Met onze effectieve linkbuilding strategie verhogen wij de autoriteit van je website. Waarom dit zo belangrijk is? Zo zorgen wij ervoor dat jij meer potentiële klanten ontvangt op jouw website. Linkbuilding is dan ook een onmisbaar onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Wil jij meer halen uit het online kanaal met een website die daadwerkelijk omzet en leads oplevert? Met linkbuilding helpen wij jouw bedrijf echt groeien!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Online Marketing Bureau Nijmegen

Wat is linkbuilding?

Wat is linkbuilding nu eigenlijk en waarom is het zo belangrijk? Er zijn meer dan 200 verschillende SEO factoren die samen jouw positie in Google bepalen. Deze SEO factoren zijn dikwijls te verdelen onder drie overkoepelende SEO pijlers, namelijk de techniek, content en autoriteit van je website.

De techniek van jouw website en de content op jouw website vallen onder on-page SEO, wat betekent dat deze SEO factoren op de website zelf te optimaliseren zijn. De autoriteit van je website valt onder off-page SEO, wat alle externe SEO factoren zijn die aan de buitenkant van je website invloed uitoefenen op jouw positie in Google. En dit is het deel van SEO waarbij linkbuilding een grote rol speelt.

Maar wat is linkbuilding precies? Linkbuilding is dé methode om de autoriteit van je website te verhogen. Deze autoriteit wordt namelijk voor een groot deel bepaald door de externe links van andere websites die verwijzen naar jouw website. Deze backlinks zijn voor Google belangrijk om jouw website autoriteit te bepalen. Niet alleen het aantal backlinks, maar ook de kwaliteit en relevantie van deze backlinks zijn zeer bepalend. Het is dus van belang om een gedegen linkbuilding strategie te hanteren.

Nu begrijp je wat linkbuilding is, maar heb jij als ondernemer ook genoeg tijd, kennis en ervaring om effectief te linkbuilden voor jouw website? Of wil je linkbuilding uitbesteden aan een professioneel linkbuilding bureau? Go Online hanteert een effectieve linkbuilding strategie, waarbij wij gespecialiseerd zijn in het creëren van een kwalitatief, natuurlijk en relevant linkprofiel.

Linkbuilding uitbesteden in Nijmegen

Wil jij linkbuilding uitbesteden in Nijmegen? Als linkbuilding bureau uit Nijmegen hanteren wij een unieke en resultaatgerichte strategie waarmee wij topposities in Google behalen voor jouw website.

Het creëren van een kwalitatief en natuurlijk linkprofiel door middel van linkbuilding is een zorgvuldig continu proces. Met onze kennis, expertise en netwerk van linkpartners zijn wij in staat om een linkprofiel te genereren voor jouw website, waarmee jij bovenaan in Google komt te staan.

Voor bedrijven die linkbuilding uitbesteden bij ons, maken wij gebruik van onze doeltreffende linkbuilding strategie. De kern van onze strategie is het verkrijgen van relevante en kwalitatief hoogwaardige backlinks en het creëren van een natuurlijk linkprofiel.

Relevante backlinks

Wil jij effectief linkbuilden? Dan is het belangrijk om de relevantie van jouw backlinks in acht te nemen. Dat betekent dat het onderwerp van het domein waarvan jij een backlink ontvangt, overeen moet komen met het onderwerp van jouw eigen website. De relevantie van jouw linkprofiel beïnvloedt de positie in Google. Omdat wij een groot netwerk van linkpartners hebben, zij wij in staat om relevante backlinks te verkrijgen binnen een breed scala aan uiteenlopende onderwerpen.

Kwalitatieve backlinks

Niet alleen de relevantie van de backlinks is van belang, maar ook de kwaliteit ervan. Linkbuilding heeft namelijk het beste resultaat als jouw website backlinks ontvangt van websites met een hoge autoriteit (DA) en een hoge betrouwbaarheid (TF). Tijdens het linkbuilden houden wij altijd rekening met deze kengetallen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website waardevoller wordt voor Google, met een stijging in positie als gevolg.

Natuurlijk linkprofiel

Bij linkbuilding gaat het niet alleen om kwantiteit, maar ook om kwaliteit. Google treedt streng op tegen het beïnvloeden van backlinks en kan hiervoor een penalty geven, met een positiedaling voor jouw website als gevolg. Go Online genereert een natuurlijk linkprofiel door te zorgen voor een gestructureerde verdeling tussen de verschillende typen backlinks, het creëren van een anchorprofiel met een evenwichtige anchortekstverdeling en het realiseren van uniciteit door links te verzamelen van verschillende IP-adressen.

Bekijk alle onderdelen
Bekijk minder onderdelen

Wil jij linkbuilding uitbesteden aan Go Online?

Deze bedrijven gingen jou voor

Bekijk ons linkbuilding portfolio

Go Online is jouw web- en SEO specialist

Als SEO bureau uit Nijmegen zijn wij autoriteit in SEO. Linkbuilding is dan ook een essentieel onderdeel van onze SEO werkzaamheden, waarmee wij hogere posities in Google behalen voor jouw bedrijf. Naast het effectief inzetten van SEO, ontwikkelen wij maatwerk websites en maatwerk webshops, die wij naadloos integreren met jouw softwaresysteem door middel van software koppelingen.

Wij zijn werkzaam in uiteenlopende branches zoals B2B, retail en vastgoed. Binnen deze branches helpen wij zowel grote als kleine bedrijven met het verbeteren van hun online vindbaarheid en het optimaal benutten van het online kanaal.

Wat anderen over ons zeggen

Een klant aan het woord

Stuur ons een bericht

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wil jij aan Go Online…

Linkbuilding in Nijmegen uitbesteden?

Ben jij klaar voor meer leads, meer omzet en meer efficiëntie? Wij doen het net even anders en helpen jouw bedrijf echt groeien! Your Succes is Our Succes!