024 202 23 16
Meer leads? Meer omzet? Meer efficiëntie?

Linkbuilding uitbesteden Nijmegen

Het wordt voor bedrijven steeds belangrijker om online goed vindbaar te zijn. Daarom is het voor de moderne bedrijfsvoering hoofdzaak om bovenaan in de organische (gratis) zoekresultaten te staan in zoekmachines zoals Google.

Benieuwd wat linkbuilding voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder.

Linkbuilding uitbesteden: Hoe gaan wij te werk?

Linkbuilding is essentieel om hoger te scoren in Google. Linkbuilding is het genereren van voldoende relevante externe links (backlinks) die vanaf een externe webpagina verwijzen naar de eigen bedrijfswebsite. Linkbuilding is een aspect van zoekmachine optimalisatie (SEO) wat bedrijven vaak uitbesteden. Het inrichten van een relevant en evenwichtig backlinkprofiel is namelijk fundamenteel om hoger te scoren in Google. Bij Go Online ben je aan het juiste adres voor het uitbesteden van linkbuilding. Go Online is dé linkbuilding specialist uit Nijmegen en heeft de beste expertise voor het genereren van een backlinkprofiel, waarmee jij bovenaan in Google komt te staan!

Een juiste strategie is essentieel bij linkbuilding. Go Online heeft de expertise in huis om het meest rendabele backlinkprofiel op te bouwen voor je bedrijf, zodat jij tussen de bovenste zoekresultaten in Google komt te staan. Voor het uitbesteden van linkbuilding is Go Online de betrouwbare en ervaren partner waar jij naar op zoek bent. Het fundament van de linkbuilding strategie van Go Online is het realiseren van het perfecte evenwicht tussen kwalitatieve links en kwantitatieve links, het perfecte anchorprofiel, een relevante Trust & Citation Flow en een solide domein autoriteit.

Ben jij klaar voor het uitbesteden van linkbuilding en hoger te scoren in Google?

Onze linkbuilding strategie

Go Online is jouw ervaren en deskundige partner voor het uitbesteden van linkbuilding. Wij hanteren een unieke en resultaatgerichte strategie. Met onze strategie realiseren wij een evenwichtig backlink- en anchorprofiel, een relevante Trust & Citation Flow en een hogere autoriteit, zodat jij hoger scoort in Google.

 

SEO Piramide

Dit model gebruikt Go Online voor het bepalen van de linkbuilding strategie. Met behulp van dit model zorgt Go Online voor een gestructureerde verdeling tussen de verschillende type backlinks.

De SEO piramide bestaat uit 5 lagen, waarbij het bij de onderste laag gaat om de kwantiteit van de backlinks en bij de bovenste laag om de kwaliteit van de backlinks. Voor een gestructureerde verdeling van de backlinks plaatsen wij links uit alle lagen van de piramide.

 

Anchorprofiel

Om ervoor te zorgen dat Google jouw website als autoriteit gaat zien, is het van belang dat het anchorprofiel in evenwicht is. Daarom houden wij rekening met de volgende anchorverdeling bij het plaatsen van de backlinks:

  • 70% branded anchors: anchors met de merknaam
  • 20% naked link anchors: anchors met een URL format
  • 5% generieke anchors: anchors met een actie
  • 3% partial match anchors: anchors met vormen van het zoekwoord
  • 2% exact match anchors: anchors met het exacte focus zoekwoord
Meer bezoekers via Google

Neem contact op met de linkbuilding specialist uit Nijmegen

Vraag nu onze gratis SEO Analyse aan en laat je adviseren door een SEO expert. Met als doel om meer bezoekers naar je website te trekken vanuit Google.

Samen bespreken we de analyse en nemen we je mee in alle bevindingen. Zowel de SEO Analyse als het bespreken van de bevindingen is geheel vrijblijvend. Aansluitend bespreken we de mogelijkheden tot een eventuele samenwerking.

BEN JIJ KLAAR VOOR…

Meer leads? Meer omzet? Meer efficiëntie?

De meeste online marketing bureaus focussen zich op de verkeerde zaken. Ze kijken niet verder dat het bereik, aantal bezoekers of uiterlijk van een website. Maar levert dat extra omzet op? Je bent tenslotte niet op zoek naar meer bezoekers, maar naar meer klanten.

Wij doen het net even anders en helpen jouw bedrijf echt groeien! Your Succes is Our Succes!

DSC 0313
×