Online marketing

Online Marketing Nijmegen

Wij gebruiken de modernste marketingtechnieken om jou te helpen het maximale resultaat uit jouw website te halen.

Op zoek naar een online marketing bureau in Nijmegen? Wil jij meer bezoekers trekken naar jouw website? Heb jij een website, maar levert deze te weinig leads en klanten op? Wij maken gebruik van verschillende online marketingtechnieken met als doel om jou te helpen maximaal resultaat te behalen uit jouw website.

Go Online is een jong, dynamisch en professioneel creatief internetbureau, gedreven om uit jouw website meer rendement te halen. Wij zijn goed in het bepalen welke kanalen en online marketingactiviteiten het beste passen bij jouw bedrijf, dit te testen en ervoor te zorgen dat er meer acties worden voltooid op jouw website.

Daarnaast zorgen we ervoor dat onze activiteiten zichtbaar worden voor jou, zodat jij ook echt begrijpt wat wij voor jou doen. Je ontvangt duidelijke rapportages, we voeren een- op een gesprekken en houden Skype-calls, zodat je altijd op de hoogte bent van de online prestaties van jouw bedrijf.

Onze expertises.

  • Aanwezigheid van meedenkende marketeers
  • Het maximale uit jouw website of webshop halen
  • Online zichtbaarheid vergroten
  • Bezoekers omzetten naar klanten

Onze diensten.

  • Social media campagnes (Facebook & Snapchat)
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Google adverteren (SEA)
  • E-mailmarketing
  • IP Marketing

Onze online marketing werkwijze.

Wij stoppen niet voordat jouw website meer resultaat behaalt.

Vanuit Nijmegen werken wij met een team van professionals aan verschillende online marketing projecten; het beter vindbaar maken van een website (SEO), het adverteren via Google (SEA) of het inzetten van verschillende Social Media kanalen.

Icoon Analyse: Doelgroep, doelstellingen en strategieAnalyse: Doelgroep, doelstellingen en strategie

Voordat wij aan de slag gaan willen wij weten wie jouw doelgroep is en wat voor acties zij moeten uitvoeren op de website. Samen stellen we een doelgroep profiel op, bepalen we de doelstellingen en formuleren we een strategie. Op basis hiervan bepalen we de juiste marketingactiviteiten en -kanalen.

Icoon Creatieproces Creatieproces

Nu we weten wat voor activiteiten we gaan uitvoeren en op welke kanalen gaan we aan de slag om dit te creëren. Dit kan het ontwikkelen van een landingspagina zijn, het analyseren van jouw huidige website of het opzetten van verschillende advertenties.

Icoon Analyseren, testen & optimaliserenAnalyseren, testen & optimaliseren

Zodra de campagnes draaien gaan wij deze uitvoerig analyseren. Op basis van deze analyse en de verschillende testen schaven we de campagnes bij, zodat deze maximaal resultaat opleveren.

Icoon Budgettering en kopiërenBudgettering en kopiëren

We testen altijd met verschillende elementen binnen een campagne, zo komen we te weten wat het beste past bij jouw doelgroep. Zodra we een winnende campagne te pakken hebben zorgen we ervoor dat we deze wordt ‘doorgezet’. Dit betekent dat we deze campagne meer budget geven en eventueel kopiëren voor andere doeleinden.

Onze tevreden klanten.

Online succes verhalen

Zullen we beginnen?

Laten we beginnen met jouw online ideeën te realiseren.
Voel je vrij om contact met ons op te nemen, we helpen graag en de koffie staat klaar!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Shiva Verstappen Managing Partner
Shiva Verstappen Go Online
× Chat met ons via Whatsapp