Onze Roeping

Wat willen we bereiken?

Een significante bijdragen leveren aan de groei van een bedrijf door de online zichtbaarheid te vergroten, gebruikmakend van een nieuwe of bestaande website en deze om te vormen tot een extra verkoopkanaal.
Dit realiseren we door twee belangrijke componenten:

Nummer 1: Ons eigen ontwikkeld systeem waarmee ieder bedrijf eenvoudig een website kan aanpassen, nieuwe elementen kan toevoegen om de website van extra functionaliteiten te voorzien en niet langer voor alles afhankelijk is van een internetbureau.

Nummer 2: Een website omvormen tot een extra verkoopkanaal middels verschillende marketingtechnieken. Ons systeem is voorzien van de laatste SEO-technieken en bevat verschillende marketinglandingspagina’s die direct ingezet kunnen worden om leads te genereren/ verkopen te realiseren.

Onze ambitie is dan ook om uit te blinken in excellente open source technieken en voor iedere klant een online marketing/ sales machine te creëren.

Onze Visioenen

Waar staan we voor?

Elk bedrijf moet een professionele online positionering hebben. Waarom? Een website is 24 uur per dag beschikbaar om omzet te genereren. Daarom is het belangrijk dat een website niet zomaar een online visitekaartje of een must have is, maar een weerspiegeling van het bedrijf. Een website heeft geen vakantiedagen, is nooit ziek, zwak of misselijk, maar staat altijd klaar om potentiële en bestaande klanten te helpen.

Daarom streven wij er naar – bij al onze projecten – om een website te ontwikkelen die 24 uur per dag hét verkoopkanaal is van het bedrijf. Een website die omzet genereert en de online zichtbaarheid vergroot.

Onze glazen bol

Als we kijken naar de toekomst, wat willen we dan bereikt hebben over 10 jaar?

In 2016 zijn we gestart met 2 man op een omgebouwde slaapkamer, met één bureau en een hondje genaamd Spike. Inmiddels, bijna 4 jaar verder, werken we met ons jonge team van 6 professionals constant aan het behalen van online succes voor onze klanten. We zijn enorm trots op onze ontwikkelingen, maar we zijn nog lang niet waar we willen zijn!

Waar willen wij zijn over 10 jaar? We willen door onze klanten en potentiële klanten in de regio Nijmegen en ver daarbuiten, betiteld worden als “Wordpress & Marketing Kings”. We streven ernaar om op iedere discipline een eigen team van specialisten te hebben werken. We willen onze klanten een full-service aanbod leveren, zonder daarbij kwaliteit te verliezen.

Zeer ambitieus en dat weten we, maar we dagen onszelf continue uit en hebben een duidelijk doel voor ogen. Waar een wil is, is ook een weg en daar werken we hard voor!

Onze Cultuur

Wat is onze bedrijfscultuur?

Zorg voor iedereen binnen het bedrijf, voor klanten en voor jezelf. Ontwikkel jezelf, anderen en zorg voor een plezierige (werk) sfeer.

We werken hard maar we maken daarbij ook veel plezier met elkaar. Er is altijd ruimte voor een lolletje zolang we allemaal onze verantwoordelijkheden nemen en zorgen dat onze klanten online successen behalen.

Je wordt onderdeel van een grote familie, en omdat je ons meer ziet dan je eigen familie (op basis van een fulltime werkweek), is het ontzettend belangrijk dat je met plezier naar je werk komt, energie krijgt van je werk en dat je continue wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Die combinatie van hard werken én plezier hechten wij veel waarde aan.

Wij werken voor

× Chat met ons via Whatsapp