024 202 23 16
Meer leads. Meer omzet. Meer efficiëntie.

Albert de Witt: Redesign lokale website

Go Online realiseert een geheel nieuw design voor de lokale website van Albert de Witt, die geoptimaliseerd is voor alle typen apparaten en eenvoudig te beheren is.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wie?

Over Albert de Witt

Sinds 1922 is Albert de Witt actief als aannemersbedrijf, veelal in de regio Beek en Nijmegen maar zeker ook daarbuiten. Vanaf het allereerste begin was het aannemersbedrijf gevestigd achter het woonhuis van oprichter Jan de Witt. Door de bijna 100 jaren heen is het bedrijf gegroeid en heeft het bedrijf een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opgedaan.

Resultaten

De belangrijkste verbeteringen

100% responsive design
Kenmerken

Wat bevat de nieuwe website?

Go Online heeft een nieuw design voor de website van Albert de Witt ontwikkelt in WordPress. De nieuwe website is volledig geoptimaliseerd voor alle typen apparaten en de content is eenvoudig te beheren en aan te passen.

Wat hebben wij gedaan
  • Geoptimaliseerd voor lokale vindbaarheid in Google
  • Content eenvoudig in beheer
  • Conversiegericht design om leads te genereren
  • Volledig responsive (te gebruiken op alle apparaten)
Bekijk de website op
Desktop Tablet Mobiel
Uitgelicht element #1

Volledig responsive design

Het nieuwe design van de website is ontwikkelt in WordPress en volledig geoptimaliseerd voor alle typen apparaten. Het nieuwe design is dus een stuk gebruiksvriendelijker voor website bezoekers. Daarnaast hecht Google veel waarde aan responsiviteit en zorgt het nieuwe design ook voor een hogere ranking in Google.

Uitgelicht element #2

Eenvoudig beheer van content

Een website dient niet alleen gebruiksvriendelijk te zijn voor de website bezoekers, maar ook voor de beheerders. De achterkant van de website is op maat ingericht, zodat de content eenvoudig kan worden aangepast.

Zodoende kan Albert de Witt met gemak projecten toevoegen aan hun portfolio op de website zonder eerst te schakelen met Go Online als websitebouwer.

Bekijk het resultaat

De klant aan het woord

Wat Albert de Witt over ons zegt

Hoe kunnen wij jou helpen?

Plan een gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.