024 202 23 16
Meer leads. Meer omzet. Meer efficiëntie.

Around The World Travel: Een hogere conversie

Around The Word Travel (ATWT) en Go Online realiseren een stijging van 80% in conversies en meer dan 12.000 klikken op de advertenties. Hiervoor is gebruik gemaakt van Google Search campagnes en Google Remarketing.

Terug naar alle cases
Online Marketing Bureau Nijmegen
Wie?

Over Around The World Travel

Around The World Travel is een innovatieve reisorganisatie die reizigers en lokale reisspecialisten direct met elkaar verbindt om zodoende unieke, persoonlijke reizen te realiseren. De reisspecialisten zijn enthousiaste en reislustige lokale partners die, door hun jarenlange ervaring en kennis van de bestemming, van iedere reis een succes kunnen maken.

Resultaten

80% Meer leads

12.000+ klikken
60+ reisvoorstel aanvragen
Uitdaging

Meer reisvoorstel aanvragen realiseren via de website

Around The World Travel is een nieuwe speler binnen de reisbranche. Deze branche is redelijk verzadigd en daardoor is er een enorm aanbod. Aan Go Online de taak om het onderscheidend vermogen van ATWT duidelijk naar voren te brengen zodat er niet geconcurreerd wordt met de prijsvechters. Bezoekers moeten bewust kiezen voor een reis bij Around The World Travel en niet uit zijn op de goedkoopste vakantie. De advertenties zijn zo opgesteld dat ze opvallen en de aandacht trekken bij potentiële klanten om door te klikken naar de website. Het uiteindelijke doel was om het aantal reisvoorstel aanvragen te vergroten.

Er is gekozen voor het kanaal Google Ads (voorheen Google Adwords). Deze keuze is gemaakt omdat er met Google Ads heel gericht geadverteerd kan worden op zoekwoorden die relevante bezoekers opleveren met een duidelijke zoekvraag. Binnen Google Ads is er gekozen voor het type zoekadvertenties. Dit zijn advertenties die getoond worden in de Google zoekresultaten. Daarnaast is er gebruik gemaakt van retargeting om bezoekers opnieuw de benaderen.

Analyse & inrichten

Grondig zoekwoordonderzoek & advertentieteksten schrijven

We beginnen met een grondig zoekwoordonderzoek. Door dit onderzoek komen we te weten waar potentiële klanten naar op zoek zijn binnen Google. Hierdoor kan er doelgericht geadverteerd worden. Als iemand op zijn computer of smartphone op Google woorden intypt die overeenkomen met de eerder gekozen zoekwoorden kan de advertentie boven de zoekresultaten worden weergegeven. Er wordt alleen betaald als mensen op de advertentie klikken. Zo betaalt Around The World Travel alleen voor bezoekers die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in hun diensten. Er zijn verschillende advertenties opgesteld voor de verschillende bestemmingen van Around The World Travel. Ook hebben we gekeken naar verschillende “type” reizen zoals vakanties, individuele reizen en droomreizen.

Rapporteren

Maandelijks rapporteren

Wij vinden het enorm belangrijk dat onze klanten altijd op de hoogte zijn van de laatste resultaten en de kosten die gemaakt zijn tijdens het adverteren. Daarom hebben zij 24/7 toegang tot een live dashboard. Dit dashboard geeft inzichten in de belangrijkste resultaten en kosten. Daarnaast krijgen zij maandelijks een maandrapportage in de vorm van een PDF opgestuurd en wordt dit besproken tijdens een gesprek.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Plan een gesprek

×