024 202 23 16

Bedrijfsfinanciering Nijmegen: Lokale one-page website

Bedrijfsfinanciering Nijmegen en Go Online realiseren een nieuwe website die geoptimaliseerd is voor een specifieke locatie en conversiegericht is ontwikkeld.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wie?

Over Bedrijfsfinanciering Nijmegen

Bedrijfsfinanciering Nijmegen is een partner van Eijgen Finance, een landelijk werkende organisatie. Bert Hof is de eigenaar van Bedrijfsfinanciering Nijmegen, is een ervaren adviseur op het gebied van zakelijke financieringen en wilde meer lokale online vindbaarheid via een eigen website genereren.

Kenmerken

Wat bevat de nieuwe website?

Om deze doelstelling te realiseren hebben wij een one-page corporate site ontwikkeld welke geoptimaliseerd is voor lokale vindbaarheid.

Wat hebben wij gedaan
  • Geoptimaliseerd voor lokale vindbaarheid in Google
  • Financieringscheck ontwikkelt om leads te genereren
  • One-page website die direct alle informatie weergeeft op een pagina
  • Volledig responsive (te gebruiken op alle apparaten)
Bekijk de website op
Desktop Tablet Mobiel
Uitgelicht element #1

Conversiegerichte header voor meer leads

Doordat Bedrijfsfinanciering Nijmegen beter lokaal vindbaarheid is willen we ook een toename in het aantal online leads bewerkstelligen.

Om dit te kunnen realiseren hebben wij een financieringscheck op de website toegepast, hiermee kunnen ondernemers direct bij binnenkomst op de website checken of hun financieringsvraag matched bij het aanbod van Bedrijfsfinanciering Nijmegen.

Uitgelicht element #2

One-page website met een persoonlijke uitstraling

Een bedrijfsfinanciering aanvragen is voor veel ondernemers een flinke stap. Hierom willen we op voorhand zoveel mogelijk drempels wegnemen om een online aanvraag hiervoor te doen.

Daarom hebben we ervoor gekozen om eigen fotografie te gebruiken en de eigenaar Bert duidelijk te positioneren op de website zodat potentials direct weten wie hun aanvraag gaat behandelen.

Mede door het toevoegen van cases willen we de kennis van Bert en zijn partners extra benadrukken en sociaal bewijs creëren.

Bekijk het resultaat

Hoe kunnen wij jou helpen?

Plan een gesprek

×

Powered by WhatsApp Chat

×