024 202 23 16
Meer leads. Meer omzet. Meer efficiëntie.

Brouwer Bike Store: 93,6% meer verkopen door contentmarketing

Brouwer Bike Store (BBS) en Go Online realiseren een enorme stijging in de verkoop van E-bikes en stadsfietsen door het slim inzetten van contentmarketing.

Terug naar alle cases
Online Marketing Bureau Nijmegen
Wie?

Over Brouwer Bike Store

Brouwer Bike Store is een fris en modern familiebedrijf met zoon Bart aan de leiding. Sinds 1988 zijn zij een begrip in Lent en Nijmegen met meer dan 30 jaar ervaring als fietsenwinkel en fietsenmaker. Zij richten zich op het verkopen en leasen van E-bikes en stadsfietsen.

Resultaten

78% Meer leads

93,6% stijging verkopen
100+ downloads
Uitdaging

Meer verkopen door het inzetten van contentmarketing

Samen met Brouwer Bike Store is er een ebook geschreven waarin wij  potentiële klanten uitleggen waar zij aan moeten denken op het moment dat ze een E-bike gaan aanschaffen. We merkten in de markt dat er een enorme vraag was naar E-bikes maar dat klanten dit niet goed weten. Daarop is ingespeeld door dit ebook te schrijven welke gebruikers in ruil voor hun contactgegevens gratis kunnen downloaden. Gebruikers worden daarna automatisch opgevolgd via e-mail automation waarbij de focus ligt op het inplannen van een proefrit.

Content & opmaak

Ebook content schrijven en opmaken

Samen met Brouwer Bike Store is er een brainstormsessie geweest waarbij alle informatie over het aanschaffen van een E-bike is verzameld. Deze input hebben wij gebruikt om een tekst te schrijven voor de handleiding waar een potentiële klant ook daadwerkelijk wat aan heeft tijdens zijn/haar oriënterende fase.

Rapporteren

Maandelijkse rapportage

Wij vinden het enorm belangrijk dat onze klanten altijd op de hoogte zijn van de laatste resultaten en de kosten die gemaakt zijn tijdens het adverteren. Daarom hebben zij 24/7 toegang tot een live dashboard. Dit dashboard geeft inzichten in de belangrijkste resultaten en kosten. Daarnaast krijgen zij maandelijks een maandrapportage in de vorm van een PDF opgestuurd en wordt dit besproken tijdens een gesprek.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Plan een gesprek

×