024 202 23 16

Brouwer Bike Store: Nummer #1 in Google rankings

Brouwer Bike Store en Go Online realiseren een organische stijging in bezoekers aantallen van maar liefst 150%.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wie?

Over Brouwer Bike Store

Brouwer Bike Store is een fris en modern familiebedrijf met zoon Bart aan de leiding. Sinds 1988 zijn zij een begrip in Lent en Nijmegen met meer dan 30 jaar ervaring als fietsenwinkel en fietsenmaker. Zij richten zich op het verkopen en leasen van E-bikes en stadsfietsen.

Resultaten

Nummer #1 in Google rankings

150% groei organisch verkeer
#1 in Google rankings
Uitdaging

Stijging realiseren van bezoekers via Google

Brouwer Bike Store is een lokale fietsenwinkel die het moet hebben van lokale zoekopdrachten in Google en andere zoekmachines. Met name de regio Nijmegen is het belangrijkste gebied. Daarom hebben we de homepage ingericht op het zoekwoord “Fietsenwinkel Nijmegen”. Binnen 3 maanden hebben we de website naar de top 3 positie in Google weten te krijgen op het concurrerende zoekwoord “Fietsenwinkel Nijmegen”!

Maandelijks wordt daar zo’n 3000 keer op gezocht, allemaal potentiële klanten die Brouwer Bike Store nu online weten te vinden.

  • Website geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers (Mobile friendly)
  • Uitgebreid zoekwoordonderzoek uitgevoerd
  • Onpage-SEO toegepast op focus zoekwoorden
  • Linkbuilding
Wil jij net zoals Brouwer Bike Store…

Meer bezoekers via Google?

Vraag nu onze gratis SEO Analyse aan en laat je adviseren door een SEO expert. Met als doel om meer gratis bezoekers naar je website te trekken vanuit Google.

Bij ons op kantoor gaan we de analyse bespreken en je meenemen in alle bevindingen. Deze analyse en het bezoek aan ons kantoor is geheel vrijblijvend. Daarna bespreken we hoe we eventueel met elkaar aan de slag kunnen.

×

Powered by WhatsApp Chat

×