024 202 23 16

Century 21 #1 Real Estate: 400% stijging in het aantal organische bezoekers

Century 21 #1 Real Estate en Go Online realiseren een stijging van ruim 400% in het aantal organische bezoekers.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wie?

Over Century 21 #1 Real Estate

Century 21 #1 Real Estate is een makelaar op Curaçao en help bij het verkopen, kopen, verhuren en huren van onroerend goed en woningen op Curaçao.

Resultaten

De belangrijkste verbeteringen

Top 3 in Google rankings
400% groei organisch verkeer
Uitdaging

400% stijging in bezoekersaantal behalen in Google

Voor Century 21 #1 Real Estate was een belangrijk doel om meer organische bezoekers te krijgen na het lanceren van hun nieuwe website. Zo heeft Go Online ervoor gezorgd dat de nieuwe website meer verkeer ontvangt en daarbij ook hoger staat in de Google rankings.

We zijn allereerst aan de slag gaan met het optimaliseren van de website. Daarnaast hebben wij een uitgebreid zoekwoorden-onderzoek gedaan om belangrijke focus zoekwoorden te bepalen. Voor deze focus zoekwoorden hebben we onpage-SEO toegepast. Zo hebben wij voor zoekwoorden zoals ‘huis kopen Curacao’ een top 3 positie in Google weten te bemachtigen en zorgen wij ervoor dat deze behouden blijft.

De SEO werkzaamheden van Go Online hebben inmiddels gezorgd voor een stijging van 400% in het aantal organische bezoekers.

  • Uitgebreid zoekwoorden-onderzoek uitgevoerd
  • Onpage-SEO toegepast op focus zoekwoorden
  • White hat Linkbuilding (strategie o.b.v. SEO-piramide) uitgevoerd
  • Linkprofiel verbeterd
Wil jij net zoals Century 21 #1 Real Estate…

Meer bezoekers via Google?

Vraag nu onze gratis SEO Analyse aan en laat je adviseren door een SEO expert. Met als doel om meer gratis bezoekers naar je website te trekken vanuit Google.

Bij ons op kantoor gaan we de analyse bespreken en je meenemen in alle bevindingen. Deze analyse en het bezoek aan ons kantoor is geheel vrijblijvend. Daarna bespreken we hoe we eventueel met elkaar aan de slag kunnen.

×

Powered by WhatsApp Chat

×