Ontwikkeling van de volledige visuele identiteit van Company Optimizer

Company Optimizer had een duidelijk beeld van hoe de website opgebouwd moest worden en hoe het er visueel uit moest komen te zien. Met deze input zijn we aan de slag gegaan met het ontwerpen van een geheel nieuwe huisstijl. Deze huisstijl is uiteindelijk doorgevoerd in het ontwerp voor de website. Een van de belangrijkste elementen was dat de energie en passie van Cor de Graag terug moest komen in het ontwerp van de website. Met de kleurcombinaties en de unieke puzzelstukjes als diensten zijn we daar zeer goed in geslaagd.

Samen met Company Optimizer hebben wij een website neergezet die fris, professioneel en zeer strak oogt en uiterst functioneel is. Over alle elementen is goed nagedacht en klopt precies bij de nieuwe huisstijl van Company Optimizer.

De komende tijd gaan we samen bouwen aan een marketingmachine, want het echte werkt begint pas als de website gebouwd is. In samenwerking met Company Optimizer gaan we middels data, testen en analyses ervoor zorgen dat de website niet alleen sales verkoopt maar ook sales oplevert.

Wil jij ook zoiets moois?

Laten we beginnen on jouw ideeën te realiseren.
Voel je vrij om contact met ons op te nemen, we helpen graag en de koffie staat klaar!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.