024 202 23 16
Meer leads. Meer omzet. Meer efficiëntie.

Company Optimizer: Corporate identity

Company Optimizer en Go Online realiseren een verfrissende huisstijl op basis van de drie diensten pijlers van Company Optimizer.

Terug naar alle cases
Online Marketing Bureau Nijmegen
Wie?

Over Company Optimizer

Cor de Graag staat aan het roer bij zijn bedrijf genaamd Company Optimizer. In februari 2017 heeft hij dit bedrijf opgericht en wilde hij een creatief bureau dat het volledige pakket aanbood. Bij ons eerste gesprek werd het al snel duidelijk dat we gezamelijk iets moois gingen neerzetten om ervoor te zorgen dat Company Optimizer een compleet nieuwe huisstijl zou krijgen.

Van oud naar nieuw

Logo ontwerp

Herkenning creëren door alle elementen op elkaar aan te sluiten

Huisstijl ontwikkeling

Omdat Company Optimizer een nieuw bedrijf was mochten wij een nieuwe huisstijl neerzetten. Cor is een excentrieke persoonlijkheid, met veel energie, kleur en charisma. Aan ons de taak om dit te verwerken in de huisstijl.

Ontwikkelde middelen
  • Visitekaartjes
  • Briefpapier
  • Enveloppen
  • E-mailhandtekening
  • Social Media covers

E-mailhandtekening

Een e-mailhandtekening is enorm belangrijk, het is vaak een van de eerste elementen die klanten te zien krijgen. Daarom is het belangrijk dat deze in lijn ligt met de huisstijl om eenheid te creëren en dat deze alle belangrijke informatie bevat die nodig is voor (potentiële) klanten. Zo hebben wij bij Company Optimizer bewust gekozen om de Social Media kanalen toe te voegen omdat zij hier zeer actief op zijn.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Plan een gesprek

×