Gebruiksvriendelijke bedrijfswebsite voor deICTServicedesk.nl

De ICT Servicedesk is gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning aan, of het leveren van een volledige, servicedesk. Van vraag tot oplossing, zij zorgen voor de juiste communicatie en oplossing zodat verstoring zo snel mogelijk, maar ook zo helder mogelijk wordt verholpen.

Overzichtelijke servicepakketten

In een handomdraai inzicht in alle pakketten

de ICT Servicedesk hanteert een aantal servicepakketten die afgenomen kunnen worden door klanten. Belangrijk hierbij is dat bezoekers direct inzicht krijgen in de mogelijkheden, de kosten & meer informatie kunnen lezen. Daarom hebben we een overzicht gemaakt waarbij de verschillende servicepakketten overzichtelijk staan weergegeven. Er worden vanaf prijzen gecommuniceerd om bedrijven inzicht te geven in de mogelijke kosten.

Persoonlijkheid door fotografie

Communicatie & transparantie staan voorop

Door afbeeldingen van de ondernemers toe te voegen wordt een website veel persoonlijker. Daarom hebben we foto’s van de ondernemers toegevoegd aan de website. Zo is het voor een bezoeker direct duidelijk met wie zij contact opnemen.

Uitgelichte services

De kracht van De ICT Servicedesk overzichtelijk in beeld

Samen met de ICT Servicedesk hebben we gekeken naar de doelgroep en welke waarde zij nu echt bieden aan hun klanten. Welke problemen ervaart deze doelgroep en wat zijn hun behoeftes. Dit hebben we vertaald naar heldere diensten zodat potentiƫle klanten direct weten waarvoor ze bij De ICT Servicedesk terecht kunnen.

Wat is jouw uitdaging?

Wij denken graag met je mee.
Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
× Chat met ons via Whatsapp