024 202 23 16

Double M Sportmarketing: maatwerk WordPress website

Double M Sportmarketing en Go Online realiseren een nieuwe maatwerk WordPress website voor exposure richting het bedrijfsleven.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wie?

Over Double M Sportmarketing

Double M verbindt bedrijven en topsporters door de krachten te bundelen en elkaar te versterken, door de kracht van sport.

Kenmerken

Wat bevat de nieuwe website?

Double M Sportmarketing was op zoek naar een website voor exposure richting het bedrijfsleven. Om de website aan te laten sluiten bij de bedrijfsdoelen en doelgroep, hebben wij een maatwerk WordPress website ontwikkeld.

Wat hebben wij gedaan
  • Nieuwe huisstijl
  • Volledig responsive (te gebruiken op alle apparaten)
  • Geoptimaliseerd voor vindbaarheid in Google
  • Maatwerk portfolio
  • Koppeling met Youtube en Instagram
Bekijk de website op
Desktop Tablet Mobiel
Uitgelicht element #1

Portfolio met cases van topsporters

De website heeft een maatwerk portfolio waarin alle cases terug te vinden zijn waarin verschillende topsporters samenwerken met bedrijven en merken op het gebied van sportmarketing.

Met handige filters kunnen de cases worden geselecteerd van de verschillende diensten van Double M. De weergave van eerdere cases stimuleert tevens conversies voor toekomstige samenwerkingen.

Uitgelicht element #2

Koppeling met Instagram en Youtube

Het team van topsporters van Double M heeft allemaal een eigen pagina gekregen waarin de laatste Youtube video’s en Instagram posts zijn uitgelicht. Een koppeling met beide sociale netwerken zorgt voor een live weergave van de laatste berichten, zonder dat dit automatisch aangepast hoeft te worden.

Bekijk het resultaat

De klant aan het woord

Wat Double M over ons zegt

Hoe kunnen wij jou helpen?

Plan een gesprek

×

Powered by WhatsApp Chat

×