Lancering van een nieuw bedrijf door middel van een website voor Fittevent.nl

Het Fitte Vent programma is speciaal ontwikkeld voor mannen die zo gezond mogelijk willen leven door het immuunsysteem en het hormoonniveau in hun lichaam te optimaliseren. Met preventief onderzoek, een maatwerkbehandeling, effectbespreking en passend volgtraject voelen mannen zich weer 100% man.

Overzichtelijke programmapagina

Met alle voordelen voor de bezoekers opgesomd

Het Fitte Vent programma is speciaal ontwikkeld voor mannen die zo gezond mogelijk willen leven door het immuunsysteem en het hormoonniveau in hun lichaam te optimaliseren. Het programma goed profileren op de website was dus van cruciaal belang. Aan ons de taak om dit overzichtelijk neer te zetten en bezoekers zo snel mogelijk duidelijk te maken wat het programma is, wat het voor hun kan betekenen en hoe ze zich kunnen aanmelden. Er zijn reviews toegevoegd om nog meer betrouwbaarheid toe te voegen aan de pagina.

Bezwaren wegnemen door een FAQ sectie

De website geeft antwoord op alle veelgestelde vragen

De website is voorzien van een FAQ sectie, waar alle veelgestelde vragen zijn opgeschreven en beantwoord. Met deze pagina worden alle bezwaren die bezoekers eventueel nog hebben weggenomen en kunnen ze antwoord vinden op al hun vragen.

Conversiegerichte bestelpagina

Bezoekers kunnen eenvoudig een afspraak inplannen en afrekenen

Bezoekers moesten zo eenvoudig mogelijk een afspraak kunnen inplannen en dit moest op basis van de beschikbaarheid van de specialist ingepland worden. Daarom hebben wij Google Calender geïnteresseerd met het bestelformulier. Bezoekers geven aan op welke datum zij het intakegesprek willen hebben en op welk tijdstip. De website berekend dan zelf de vervolgafspraken. Daarnaast kunnen bezoekers direct betalen via de integratie met Mollie.

Wat is jouw uitdaging?

Wij denken graag met je mee.
Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
× Chat met ons via Whatsapp