024 202 23 16
Meer leads. Meer omzet. Meer efficiëntie.

Hartog Hoogveld: #1 in de Google rankings

Hartog Hoogveld en Go Online realiseren een #1 positie in Google voor zoekopdrachten gericht op financiële dienstverlening.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wie?

Over Hartog Hoogveld

Hartog Hoogveld helpt ondernemers groeien met financiële oplossingen. Denk hierbij aan ondersteuning bij administratieve werkzaamheden, detachering en advies. De focus ligt op succesvol ondernemen en het realiseren van doelen.

Resultaten

#1 in de Google rankings

#1 in Google rankings
Uitdaging

Top 3 positie behalen in Google

Hartog Hoogveld wil meer uit hun website halen door deze te transformeren naar een online lead generator. Dat heeft Hartog Hoogveld doen besluiten om hun online vindbaarheid te verbeteren, zodat ze meer potentiële klanten ontvangen op de website.

We hebben allereerst een uitgebreid zoekwoorden onderzoek gedaan om relevante focus zoekwoorden te bepalen. Door middel van linkbuilding en onpage-SEO hebben wij hogere posities behaald voor de focus zoekwoorden gericht op financiële dienstverlening. Zo hebben wij een #1 positie in Google weten te bemachtigen voor zoekwoorden zoals ‘boekhouder Arnhem’.

Maandelijks wordt er ruim 260 keer in Google gezocht op dit zoekwoord, allemaal potentiële klanten die Hartog Hoogveld nu online weten te vinden.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Plan een gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.