Koppeling met Easyflex en de nieuwe website ROVINIJ

ROVINIJ is hét uitzendbureau van Nijmegen met jarenlange ervaring op het gebied van uitzenden, detacheren, werving en selectie en meer. Ze zijn een betrouwbare partner voor functies in de bouw, afbouw en techniek. Of je nu mensen zoekt voor op locatie, in de werkplaats of op kantoor.

De betrouwbaarheid, professionaliteit en ervaring werd niet doorvertaald naar de oude website van ROVINIJ en zij vonden het dan ook hoog tijd worden voor een nieuwe, frisse website. Daarnaast hadden zij een groot probleem; hun software (Easyflex) waarmee bezoekers solliciteerden en zich inschreven was niet gekoppeld aan de website. In plaatst van dat alles automatisch verliep moesten er nu handmatige acties ondernomen worden om alle inschrijvingen en sollicitaties te verwerken.

Met deze input zijn wij aan de slag gegaan om een frisse, nieuwe en professionele website te ontwikkelen die het enerzijds voor bezoekers eenvoudig maakt om te solliciteren en in te schrijven via de website en anderzijds voor ROVINIJ werk weg neemt door de website te koppelen aan Easyflex zodat het proces automatisch verloopt en er zo min mogelijk handmatige acties nodig zijn.

Het resultaat mag er zijn. Door de fijne samenwerking met ROVINIJ staat er nu een website die voor iedereen geoptimaliseerd is en waarmee ROVINIJ zich onderscheidt.

Wil jij ook zoiets moois?

Laten we beginnen on jouw ideeën te realiseren.
Voel je vrij om contact met ons op te nemen, we helpen graag en de koffie staat klaar!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.