Logo en huisstijl voor Company Optimizer

Cor de Graag staat aan het roer bij zijn bedrijf genaamd Company Optimizer. In februari 2017 heeft hij dit bedrijf opgericht en wilde hij een creatief bureau dat het volledige pakket aanbood. Bij ons eerste gesprek werd het al snel duidelijk dat we gezamenlijk iets moois gingen neerzetten om ervoor te zorgen dat Company Optimizer een compleet nieuwe huisstijl zou krijgen.

Huisstijl ontwikkeling

Herkenning creëren door alle elementen op elkaar aan te sluiten

Omdat Company Optimizer een nieuw bedrijf was mochten wij een nieuwe huisstijl neerzetten. Cor is een excentrieke persoonlijkheid, met veel energie, kleur en charisma. Aan ons de taak om dit te verwerken in de huisstijl.

 

Ontwikkelde middelen:

  • Visitekaartjes
  • Briefpapier
  • Enveloppen
  • E-mailhandtekening
  • Social Media covers

E-mailhandtekening

De huisstijl doorvoeren op alle kanalen om eenheid te creëren

Een e-mailhandtekening is enorm belangrijk, het is vaak een van de eerste elementen die klanten te zien krijgen. Daarom is het belangrijk dat deze in lijn ligt met de huisstijl om eenheid te creëren en dat deze alle belangrijke informatie bevat die nodig is voor (potentiële) klanten.  Zo hebben wij bij Company Optimizer bewust gekozen om de Social Media kanalen toe te voegen omdat zij hier zeer actief op zijn.

Social Media

Company Optimizer is zeer actief op Social Media. Vloggen en bloggen volgen elkaar in een snel tempo op. Om herkenbaarheid te creëren bij de bezoekers is het belangrijk dat de Social Media kanalen worden voorzien met huisstijl elementen. Zo hebben wij voor elk Social Media kanaal een passende omslagfoto ontworpen.

Onze opdrachtgever aan het woord

Het was een feest om samen met het team van Go Online uit Nijmegen het traject naar een nieuwe website in te zetten en dit vervolgens ook met succes af te ronden. Een professioneel webdesign is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van ons bedrijf, maar het is de eerste indruk die wij achterlaten bij onze bezoekers. Het team van Go Online wist mijn creatieve kronkels iedere keer weer te concretiseren en te verwerken in het ontwerp van de website. Bij het ontwikkelen van onze website wisten ze heel scherp onze bedrijfsidentiteit te vangen in een nieuw huisstijl. Het was een feest om met Go Online het traject naar een nieuwe website in te slaan omdat het A. Het bedrijf bestaat uit een sympathieke groep mensen die lekker out of the box kunnen denken en B. Ze hebben alle expertise in huis om voor u een maatwerk website te ontwikkelen en te onderhouden en door te ontwikkelen. Het is namelijk een kwestie van continue door ontwikkelen van een killer marketing machine die een website moet zijn. Om dit te bereiken gingen zij met ons in gesprek over het optimaliseren van onze website. Zij konden ons alles vertellen over welke marketingactiviteiten zij samen met ons konden ontplooien om het maximale uit onze website te halen. Zij gebruiken hiervoor de modernste online marketingtechnieken. Door deze inspanningen is de conversie van onze website enorm toegenomen. Cor de Graag - Eigenaar van Company Optimizer

Wat is jouw uitdaging?

Wij denken graag met je mee.
Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
× Chat met ons via Whatsapp