Meer leads. Meer omzet. Meer efficiëntie.

Mondzorgcentrum Takenhofplein: top 3 in de Google rankings!

Mondzorgcentrum Takenhofplein en Go Online realiseren een organische stijging in bezoekers aantallen van 20%.

Terug naar alle cases
Online Marketing Bureau Nijmegen
Wie?

Over Mondzorgcentrum Takenhofplein

Mondzorgcentrum Takenhofplein is een moderne tandartspraktijk aan het Takenhofplein in Nijmegen. MCTP biedt alle behandelingen op het gebied van mondzorg aan zoals; algemene tandheelkunde, klikgebitten, kronen, bruggen, implantaten, facings, bleken, mondhygiëne en orthodontie.

Resultaten

Top 3 in de Google rankings

20% groei organisch verkeer
3 in Google rankings
Uitdaging

Top 3 behalen in Google

Mondzorgcentrum Takenhofplein is een lokale tandartsenpraktijk die het moet hebben van lokale zoekopdrachten in Google en andere zoekmachines. Met name de regio Nijmegen is het belangrijkste gebied. Daarom is de focus gelegd op zoekwoorden met het woord “Nijmegen” erin. We zijn aan de slag gegaan om de website hoger te ranken in Google op de zoekwoorden “Tandarts Nijmegen” & “Tandartsenpraktijk Nijmegen”. Binnen een paar maanden hebben we de website naar de top 3 positie in Google weten te krijgen!

Maandelijks wordt er zo’n 3000 keer gezocht op deze zoekwoorden. Deze bezoekers weten Mondzorgcentrum Takenhofplein nu te vinden en dat zorgt voor een enorme boost in bezoekers en conversies!

  • Website geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers (Mobile friendly)
  • Uitgebreid zoekwoordonderzoek uitgevoerd
  • Onpage-SEO toegepast op focus zoekwoorden
  • Linkbuilding
Wil jij net zoals Mondzorgcentrum Takenhofplein…

Meer bezoekers va Google?

Vraag nu onze gratis SEO scan aan en laat je adviseren door een SEO expert. Met als doel om meer gratis bezoekers naar je website te trekken vanuit Google.

Bij ons op kantoor gaan we de scan bespreken en je meenemen in alle bevindingen. Deze scan en het bezoek aan ons kantoor is geheel vrijblijvend. Daarna bespreken we hoe we eventueel met elkaar aan de slag kunnen.

×