024 202 23 16

Na-Nomi: Top 3 in de Google rankings

Na-Nomi en Go Online realiseren een top 3 positie in Google voor zoekopdrachten gericht op co-packing.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wie?

Over Na-Nomi

Na-Nomi ontwikkelt en realiseert co-packing concepten en integreert deze concepten in de logistieke keten van hun klanten. Na-Nomi selecteert zo de beste verpakking oplossingen voor hun klanten ten aanzien van kosten, service, duurzaamheid en veiligheid.

Resultaten

Top 3 in de Google rankings

Top 3 in Google rankings
Uitdaging

Top 3 positie behalen in Google

Na-Nomi weet dat de B2B branche tegenwoordig steeds meer te maken krijgt met online concurrentie. Daarom wil Na-Nomi zijn online marktpositie vergroten en de concurrentie op online gebied overtreffen.

We zijn allereerst aan de slag gaan met het optimaliseren van de website. Daarnaast hebben wij een uitgebreid zoekwoorden-onderzoek gedaan om belangrijke focus zoekwoorden te bepalen. Voor deze focus zoekwoorden hebben we onpage-SEO toegepast. Zo hebben wij voor sterk concurrerende zoekwoorden zoals ‘co packers Nederland’ een top 3 positie in Google weten te bemachtigen en zorgen wij ervoor dat deze behouden blijft.

Maandelijks wordt ruim 210 keer in Google gezocht op dit zoekwoord, allemaal potentiële klanten die Na-Nomi nu online weten te vinden.

  • Uitgebreid zoekwoorden-onderzoek uitgevoerd
  • Onpage-SEO toegepast op focus zoekwoorden
  • White hat Linkbuilding (strategie o.b.v. SEO-piramide) uitgevoerd
  • Linkprofiel verbeterd
Wil jij net zoals Na-Nomi…

Meer bezoekers via Google?

Vraag nu onze gratis SEO Analyse aan en laat je adviseren door een SEO expert. Met als doel om meer gratis bezoekers naar je website te trekken vanuit Google.

Bij ons op kantoor gaan we de analyse bespreken en je meenemen in alle bevindingen. Deze analyse en het bezoek aan ons kantoor is geheel vrijblijvend. Daarna bespreken we hoe we eventueel met elkaar aan de slag kunnen.

×

Powered by WhatsApp Chat

×