024 202 23 16

ROVINIJ: Nieuwe website & koppeling met Easyflex softwaresysteem

ROVINIJ en Go Online realiseren een nieuwe website die gekoppeld is met Easyflex waardoor vacatures en inschrijvers direct worden doorgestuurd vanuit de website.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wie?

Over ROVINIJ

ROVINIJ is hét uitzendbureau van Nijmegen met jarenlange ervaring op het gebied van uitzenden, detacheren, werving en selectie en meer. Ze zijn een betrouwbare partner voor functies in de bouw, afbouw en techniek. 

Resultaten

De belangrijkste verbeteringen

80% Sneller vacatures vervuld
8 uur efficiëntie winst
Kenmerken

Wat bevat de nieuwe website?

De vorige website van ROVINIJ was niet gericht op interactie met bezoekers maar puur op het ‘zenden’ van informatie. Omdat dit een verouderd concept was werd het tijd om de website in een nieuw jasje te steken. We hebben er door een modern en overzichtelijk design voor gezorgd dat bezoekers direct over kunnen gaan tot de actie die ze moeten doen, vacatures zoeken en solliciteren. Om dat te bereiken hebben we ervoor gekozen om de zoekfunctie op ieder apparaat direct in beeld te brengen en zo eenvoudig mogelijk te houden.

Wat hebben wij gedaan:
  • Koppeling met Easyflex
  • Volledig responsive (te gebruiken op alle apparaten)
  • Geoptimaliseerd voor een hoge ranking in Google
  • Live filters van actuele vacatures
  • Sollicitaties worden direct in Easyflex geschoten
Bekijk de website op
Desktop Tablet Mobiel
Uitgelicht element #1

Vacature overzicht met live filters

Om het vinden van de juiste vacature zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we live filters toegepast, hiermee kunnen bezoekers het aanbod verfijnen naar hun wensen. Doordat we deze filters real-time toepassen wordt de pagina niet steeds opnieuw geladen na het toepassen van een filter.

Hierdoor zien bezoekers direct de resultaten van de geselecteerde optie zonder dat ze daar op hoeven te wachten.

  • Filters real-time toepassen zonder dat de pagina opnieuw moet laden
  • Bezoekers kunnen eenvoudig aanbod verfijnen
Uitgelicht element #2

Solliciteren made easy(flex)!

Een groot probleem van de vorige site was dat de sollicitaties die binnen kwamen niet doorgaven om welke vacature het ging, hierdoor moest er continue achteraan gebeld of gemaild worden om daar achter te komen. Dit hebben we aangepast door de juiste vacature titels mee te geven in de bevestigingsmails en de kandidaten direct in het CRM Easyflex in te schieten.

De vacature detailpagina schept een duidelijk beeld van de functie eisen en arbeidsvoorwaarden. Voorheen was dit enkel een tekstuele opsomming van de vacature tekst, we hebben dit visueel aantrekkelijker gemaakt door opsommingen toe te voegen en de belangrijkste informatie voor kandidaten te voorzien van een iconen.

Daarnaast was er vooraf geen persoonlijke touch aan de vacature toegevoegd, kandidaten konden wel zien wie de contactpersoon van de betreffende vacature was maar hadden hier geen beeld bij. Dit hebben we aangepast door een contactblok toe te voegen onderaan de pagina, deze kan met een druk op de knop worden toegevoegd en de juiste naam en foto wordt door het CMS automatisch gekoppeld.

Uitgelicht element #3

Eenvoudig te gebruiken op mobiele devices

De website is volledig aangepast aan mobiele eindgebruikers. Omdat het belangrijkste doel van de website is dat kandidaten solliciteren hebben we ervoor gezorgd dat ook op alle mobiele schermformaten de zoekfunctie altijd direct in beeld is.

Daarnaast hebben we in de user experience rekening gehouden met verschillende schermformaten en hebben daarom gekozen om de “menu button” niet linksboven maar rechtsonder te plaatsen, daardoor kan er door één simpele duim beweging altijd eenvoudig op geklikt worden.

Bekijk het resultaat

Hoe kunnen wij jou helpen?

Plan een gesprek

×

Powered by WhatsApp Chat

×