024 202 23 16
Meer leads. Meer omzet. Meer efficiëntie.

Sharp Business Point Arnhem: Lead marketing

Sharp BP Arnhem en Go Online realiseren gemiddeld 5+ offerte aanvragen per maand via Google Ads in een competitieve markt.

Terug naar alle cases
Online Marketing Bureau Nijmegen
Wie?

Over SHARP BP Arnhem

Sharp is gespecialiseerd in het leasen van printers. Op de website kun je gemakkelijk en snel een formulier invullen waar je je wensen invult voor een printer. Vervolgens wordt door Sharp het best passende aanbod binnen 24 uur gedaan.

Resultaten

Contstante stroom van leads

5+ offertes p.m.
Uitdaging

In een concurrerende markt rendabele Google Ads campagnes draaien

Sharp bevindt zich in een concurrerende markt. Daarom was het enorm belangrijk om onderscheidend te zijn en op te vallen tussen alle concurrenten. De advertenties zijn zo opgesteld dat deze opvallen en de aandacht trekken van potentiële klanten. Het uiteindelijke doel was om het aantal offerte aanvragen te vergroten.

Er is gekozen voor het kanaal Google Ads. Deze keuze is gemaakt omdat er met Google Ads heel gericht geadverteerd kan woorden op zoekwoorden die relevante bezoekers opleveren met een duidelijke zoekvraag. Binnen Google Ads is er gekozen voor het type zoekadvertenties, dit zijn advertenties die getoond worden in de Google zoekresultaten.

Grondig zoekwoordonderzoek & advertentieteksten schrijven

Analyse & inrichten

De eerste stap is het uitvoeren van een zoekwoordonderzoek. Met dit onderzoek komen we te weten waar potentiële klanten naar op zoek zijn binnen Google. Hierdoor kan doelgericht geadverteerd worden.

Als iemand op zijn computer of smartphone op Google woorden intypt die overeenkomen met de eerder gekozen zoekwoorden kan de advertentie boven de zoekresultaten worden weergegeven. Er wordt alleen betaald als mensen op de advertentie klikken. Zo betaalt Sharp alleen voor bezoekers die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in hun diensten.

Er zijn verschillende advertenties opgesteld waar duidelijk naar voren komt wat Sharp precies aanbiedt. En nog belangrijker: wat het onderscheidend vermogen is. De voordelen om voor Sharp te kiezen worden uitgelicht in de advertenties.

Maandelijks rapporteren

Rapporteren

Wij vinden het enorm belangrijk dat klanten altijd op de hoogte zijn van de laatste resultaten en de kosten die gemaakt zijn voor het adverteren. Daarom hebben zij 24/7 toegang tot een live dashboard. Dit dashboard geeft inzicht in de belangrijkste resultaten en kosten. Daarnaast krijgen onze klanten maandelijks een rapportage in de vorm van een PDF opgestuurd.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Plan een gesprek

×