200.000+ Impressies op Snapchat advertenties voor Wibeco Vastgoed

Wibeco is een van de grootste spelers in de vastgoedmarkt in de regio Nijmegen. Zij verhuren en beheren onroerend goed. Wibeco heeft een groot portefeuille met zowel studentenkamers en appartementen. Daarnaast heeft het bedrijf een groot aanbod aan kantoorruimtes en overige bedrijfsruimtes.

De roots van Wibeco liggen in Nijmegen en omgeving, maar zij zijn al jaren vertegenwoordigd door heel Nederland. Door het brede aanbod biedt Wibeco voor iedereen een passende oplossing. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m². Bij Wibeco staat een team van 20 personen dagelijks voor u klaar om u te helpen aan een geschikte ruimte.

Uitdaging

Doelgroep bereiken via nieuwe online kanalen

Wibeco heeft een groot portefeuille aan studenten- en starterswoningen. Deze doelgroep kan perfect via online kanalen bereikt worden. Omdat Wibeco in het verleden al eens verschillende campagnes heeft gedaan was het aan ons de taak om op een unieke wijze de doelgroep te bereiken. Omdat Snapchat een groot bereik heeft onder deze doelroep en het een medium is wat steeds populairder wordt hebben we dit kanaal gekozen.

 

1

Scripting

Uitdenken van verschillende scenario's

We zijn gestart om in kaart te brengen wat de grootste problemen zijn die studenten en starters ervaren wanneer zij op zoek zijn naar een kamer of appartement. Dit hebben we vertaald naar een script om uiteindelijk video’s van te maken. Het doel was om de doelgroep te laten zien wat voor oplossingen Wibeco heeft voor de problemen die zij ervaren. Het belangrijkste hierbij was dat het op een leuke en aantrekkelijke manier gebracht moest worden.

2

Fotografie en video

Snapchat video's schieten

Aan de hand van de scripts hebben we per scenario een aantal video’s opgenomen die uiteindelijk achter elkaar zijn gezet om het gewenste effect te krijgen.

3

Advertenties

Zes verschillende advertenties

Studenten en starters werden doorverwezen naar een pagina met daarop het aanbod. Wanneer er geen aanbod beschikbaar was of dat dit niet aan hun eisen voldeed konden zij via een CTA blok hun gegevens achterlaten.

Resultaten

Meer dan 200.000 studenten en starters bereikt!
200.000+ impressies
1500+ swipe ups
€1,40 Kosten per 1000 impressies

Wat is jouw uitdaging?

Wij denken graag met je mee.
Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
× Chat met ons via Whatsapp