024 202 23 16

The Kettlebell Club: Top 3 in de Google rankings

The Kettlebell Club en Go Online realiseren een top 3 positie in Google voor zoekopdrachten gericht op fitness.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wie?

Over The Kettlebell Club

The Kettlebell Club is een sportschool in Nijmegen. The Kettlebell Club verzorgt kleinschalige groepslessen onder begeleiding van gekwalificeerde trainers. Deze groepslessen worden zowel binnen als buiten gegeven op verschillende locaties in Nijmegen.

Resultaten

Top 3 in de Google rankings

Top 3 in Google rankings
Uitdaging

Top 3 positie behalen in Google

The Kettlebell Club is een van de snelst groeiende sportscholen in Nijmegen. Daarom wil The Kettlebell Club zijn online marktpositie vergroten en de concurrentie ook op online gebied overtreffen.

We zijn allereerst aan de slag gaan met het optimaliseren van de website. Daarnaast hebben wij een uitgebreid zoekwoorden-onderzoek gedaan om belangrijke focus zoekwoorden te bepalen. Voor deze focus zoekwoorden hebben we onpage-SEO toegepast. Zo hebben wij voor zoekwoorden zoals ‘fitness Nijmegen’ een top 3 positie in Google weten te bemachtigen en zorgen wij ervoor dat deze behouden blijft.

Maandelijks wordt ruim 700 keer in Google gezocht op dit zoekwoord, allemaal potentiële klanten die The Kettlebell Club nu online weten te vinden.

  • Uitgebreid zoekwoorden-onderzoek uitgevoerd
  • Onpage-SEO toegepast op focus zoekwoorden
  • White hat Linkbuilding (strategie o.b.v. SEO-piramide) uitgevoerd
  • Linkprofiel verbeterd
Wil jij net zoals The Kettlebell Club…

Meer bezoekers via Google?

Vraag nu onze gratis SEO Analyse aan en laat je adviseren door een SEO expert. Met als doel om meer gratis bezoekers naar je website te trekken vanuit Google.

Bij ons op kantoor gaan we de analyse bespreken en je meenemen in alle bevindingen. Deze analyse en het bezoek aan ons kantoor is geheel vrijblijvend. Daarna bespreken we hoe we eventueel met elkaar aan de slag kunnen.

×

Powered by WhatsApp Chat

×