024 202 23 16
Meer leads. Meer omzet. Meer efficiëntie.

Twiga Travelcars: #1 in de Google rankings

Twiga Travelcars en Go Online realiseren een #1 positie in Google voor zoekopdrachten gericht op expeditie voertuigen.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wie?

Over Twiga Travelcars

Twiga Travelcars is dé specialist in het bouwen van op maat gemaakte expeditie voertuigen. Zo maakt Twiga Travelcars avontuurlijk reizen haalbaar, betaalbaar en betrouwbaar met het bouwen van droomvoertuigen, afgestemd op de wensen en behoeften van de klant.

Resultaten

#1 in de Google rankings

#1 in Google rankings
Uitdaging

Top 3 positie behalen in Google

Twiga Travelcars wil meer uit hun website halen door deze te transformeren naar een professioneel online visitekaartje dat leads oplevert. Dat heeft Twiga Travelcars doen besluiten om hun online vindbaarheid te verbeteren, zodat ze meer potentiële klanten ontvangen op de website.

We hebben allereerst een uitgebreid zoekwoorden onderzoek gedaan om relevante focus zoekwoorden te bepalen. Door middel van linkbuilding en onpage-SEO hebben wij hogere posities behaald voor de focus zoekwoorden gericht op het product van Twiga Travelcars. Daarnaast hebben wij de website geoptimaliseerd door het toepassen van technische SEO. Zo hebben wij een #1 positie in Google weten te bemachtigen voor zoekwoorden zoals ‘expeditie voertuig’.

Jaarlijks wordt er ruim 600 keer in Google gezocht op dit zoekwoord, allemaal potentiële klanten die Twiga Travelcars nu online weten te vinden.

 

  • Uitgebreid zoekwoorden onderzoek uitgevoerd
  • Optimaliseren van het linkprofiel d.m.v linkbuilding
  • Toepassen van onpage- en technische SEO
De klant aan het woord

Wat Twiga Travelcars over ons zegt

Hoe kunnen wij jou helpen?

Plan een gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.