024 202 23 16
Meer leads. Meer omzet. Meer efficiëntie.

Wibeco Vastgoed: Meer dan 200.000 studenten en starters bereikt

Wibeco Vastgoed en Go Online realiseren 200.000+ impressies op de campagnebanners en 1500+ swipe ups. Hiervoor is gebruik gemaakt van Snapchat campagnes.

Terug naar alle cases
Online Marketing Bureau Nijmegen
Wie?

Over Wibeco Vastgoed

Wibeco Vastgoed is een van de grootste spelers in de vastgoedmarkt in de regio Nijmegen. Zij verhuren en beheren onroerend goed. Wibeco Vastgoed heeft een groot portefeuille met zowel studentenkamers en appartementen. Daarnaast heeft het bedrijf een groot aanbod aan kantoorruimtes en overige bedrijfsruimtes.

Resultaten

Meer dan 200.000 studenten en starters bereikt

1500+ Swipe ups
200.000+ Impressies
Uitdaging

Doelgroep bereiken

Wibeco Vastgoed heeft een groot portefeuille aan studenten- en starterswoningen. Deze doelgroep kan perfect via online kanalen bereikt worden. Omdat Wibeco Vastgoed in het verleden al eens verschillende campagnes heeft gedaan was het aan ons de taak om op een unieke wijze de doelgroep te bereiken. Omdat Snapchat een groot bereik heeft onder deze doelroep en het een medium is wat steeds populairder wordt hebben we dit kanaal gekozen.

Scripting

Uitdenken van verschillende scenario’s

We zijn gestart om in kaart te brengen wat de grootste problemen zijn die studenten en starters ervaren wanneer zij op zoek zijn naar een kamer of appartement. Dit hebben we vertaald naar een script om uiteindelijk video’s van te maken. Het doel was om de doelgroep te laten zien wat voor oplossingen Wibeco Vastgoed heeft voor de problemen die zij ervaren. Het belangrijkste hierbij was dat het op een leuke en aantrekkelijke manier gebracht moest worden.

Advertenties

Verschillende advertenties per scenario

Studenten en starters werden doorverwezen naar een pagina met daarop het aanbod. Wanneer er geen aanbod beschikbaar was of dat dit niet aan hun eisen voldeed konden zij via een CTA blok hun gegevens achterlaten.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Plan een gesprek

×