024 202 23 16

Wibeco Vastgoed: 300% groei aantal organische bezoekers

Wibeco Vastgoed en Go Online realiseren een organische stijging in bezoekers aantallen van maar liefst 300%.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wie?

Over Wibeco Vastgoed

Wibeco Vastgoed is een van de grootste spelers in de vastgoedmarkt in de regio Nijmegen. Zij verhuren en beheren onroerend goed. Wibeco Vastgoed heeft een groot portefeuille met zowel studentenkamers en appartementen. Daarnaast heeft het bedrijf een groot aanbod aan kantoorruimtes en overige bedrijfsruimtes

Resultaten

De belangrijkste verbeteringen

300% groei organisch verkeer
60% inschrijvingen via Google
Uitdaging

Organisch verkeer laten groeien

Bij het lanceren van de nieuwe website voor Wibeco Vastgoed was het een belangrijk doel om het organische verkeer in Google te laten stijging. Voor ieder bedrijf zijn deze gratis bezoekers een belangrijk onderdeel van de gerealiseerde omzet.

Daarom zijn we aan de slag gegaan met, allereerst het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid van de website op mobiele apparaten. Sinds de nieuwe Google Update is het nog belangrijker om een optimale website te hebben voor mobiele gebruikers. Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met een uitgebreid zoekwoordonderzoek en hebben we de belangrijkste pagina’s voorzien van de juiste zoekwoorden (onpage-seo). De komende tijd zullen we blijven werken aan het optimaliseren van de website.

  • Website geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers (Mobile friendly)
  • Uitgebreid zoekwoordonderzoek uitgevoerd
  • Onpage-SEO toegepast
Wil jij net zoals Wibeco…

Meer organisch verkeer?

Vraag nu onze gratis SEO Analyse aan en laat je adviseren door een SEO expert. Met als doel om meer gratis bezoekers naar je website te trekken vanuit Google.

Bij ons op kantoor gaan we de analyse bespreken en je meenemen in alle bevindingen. Deze analyse en het bezoek aan ons kantoor is geheel vrijblijvend. Daarna bespreken we hoe we eventueel met elkaar aan de slag kunnen.

×

Powered by WhatsApp Chat

×