024 202 23 16
Meer leads, meer omzet, meer efficiëntie

SEO analyse aanvragen

Wil jij weten waar jouw SEO kansen liggen? Of wil jij weten hoe jouw website hoger kan scoren in Google of waarom deze momenteel niet tussen de bovenste zoekresultaten staat? Met onze SEO Analyse brengen we jouw SEO kansen vrijblijvend in kaart met het volgende doel: hogere rankings voor jouw website in Google, zodat jij een continue stroom van gekwalificeerde leads ontvangt op jouw website.

Wil jij meer weten over onze SEO Analyse of wil jij een SEO Analyse aanvragen voor je website? Lees dan snel verder.

Online Marketing Bureau Nijmegen

Wat is een SEO Analyse?

Onze SEO Analyse is een analyse om te bepalen in welke mate jouw website is geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. Bij onze SEO Analyse worden verschillende SEO elementen van je website geanalyseerd om vast te stellen in hoeverre deze zoekmachine vriendelijk zijn, namelijk de techniek, content en autoriteit van je website. Daarnaast analyseren wij ook de prestaties van jouw online concurrenten op het gebied van SEO.

Vul het onderstaande formulier in

SEO Analyse aanvragen

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor onze SEO Analyse?

Er zijn verschillende redenen waarom onze SEO Analyse interessant is voor jouw bedrijf. Vraag jij jezelf af waarom jouw website niet genoeg bezoekers trekt via Google? Wil jij weten waar jouw kansen liggen op het gebied van SEO? Wil jij meer halen uit het online verkoopkanaal? Wil jij advies van dé SEO autoriteit uit Nijmegen? Dan is onze SEO Analyse iets voor jou!

De kosten van deze analyse zijn eenmalig €300.

 

Hoe ziet onze SEO Analyse eruit?

De analyse is een rapportage in de vorm van een PDF-document, waarin we advies geven over concrete verbeterpunten op het gebied van SEO. Het is een overzichtelijke rapportage met daarin actiepunten beschreven. Samen met jou bespreken we de SEO Analyse bij ons op kantoor of telefonisch en geven we advies over concrete verbeterpunten.

Waarop beoordelen we jouw website?

Wij analyseren hoe jouw huidige website scoort op het gebied van SEO, waarbij we kijken naar de belangrijkste SEO elementen. Dit doen wij door het analyseren van de techniek, on-page SEO factoren en backlinkprofiel van jouw website. Daarnaast bevat de SEO Analyse ook een concurrentie analyse.

Hoe kan ik de SEO Analyse aanvragen?

Je vraagt jouw SEO Analyse eenvoudig aan door het formulier onder aan deze pagina in te vullen.

Onze SEO focus

  • Hogere posities in Google
  • Meer traffic en omzet
  • Online concurrentie overtreffen
  • Genereren van een kwalitatief backlinkprofiel
  • Verhogen van website autoriteit
Wat anderen over ons zeggen

Een klant aan het woord

Deze bedrijven gingen jou voor

Eerder behaalde SEO resultaten